Kad malo bolje razmislimo, čini nam se da ne postoji sfera u kojoj se Alexa nije okušala! Manekenka, done. Tv prezenterka, done. Novinarka, done! Spisateljica, done! Dizajnerka, done!

A tek joj je 31!

Impresivnoj listi uspešnih profesija, Alexa je na početku nove godine dodala i izlet u muzičke godine, i to više nego uspešan, ako je suditi prema pročitanim komentarima koji su usledili! Britanska lepotica koja već neko vreme živi u Njujorku, odlučila je da za sajt Mytheersa.com snimi obradu pesme Blue Denim koju u originalu izvodi Stivie Nicks.

Pesma će se naći na specijalnoj ediciji MyTheresa sajta koja se zove TUNES, kojom luksuzni sajt namerava da obeleži moćan trio: modu, film i muziku! 

Alexinu obradu je producirao Dev Hynes, dok je video u kom Chung glumi curu koja na zabavi na karaokama peva Blue Denim, režirala Gia Coppola, unuka Francisa Forda Coppole.  

A pesmu o plavom teksasu, Alexa nije mogla u bolje vreme da snimi, s obzirom da upravo će upravo u ovom mesecu Chung prezentovali denim kolekciju koju je uradila sa AG Jeansom. Da, da. Mala poseduje i specijalne poslovne trikove! Šta je sledeće? Gluma?