Ukoliko nameravate ovih dana da iskoristite poslednji voz za januarske rasprodaje, pronašli smo za vas idealan statement komad koji možete u sličnoj formi da pronađete i u našim buticima.

Naime, krzneni sivi kaput s potpisom dua Elizabeth & James kojim dominiraju kose pruge u jarkoj nijansi pink, smaragdnozelene, kestenjaste, limunžute i narandžaste postao je brzinom svetlosti must have u krugu najvećih fashionista.  

Među prvima koje su obukle ovaj komad je bila reperka Iggy Azalea koja je ovu šik krznenu jaknicu nosila na koncertu Jungle Ball početkom decembra. Njenim stopama su pošle Poppy Delevingne i Solande Knowles koje su požurile da svoj najnoviji omiljeni komad fotografišu a potom postuju na svoj Instagram profil.

Najkreativnija je bila Solange koja je luckasti, stajliš komad obukla tokom posete Nacionalnom parku Joshua Tree National Park, kada je jaknu obukla preko bikinija i u paru sa dubokim, sivim čizmama Lowland s potpisom slavnog Stuarta Weitzmana!  

Za razliku od rnb-soul pevačice, Poppy se odlučila za ležerniju i sportsku varijantu, nakon što je krznenu jaknu obukla preko sive majice i sivkastog, skinny, iscepanog jeansa, u paru sa belim starkama.