Modna kuća Maleza dobila prestižnu titulu Best Luxury Niche Fashion Brand in Croatia

Modna kuća Maleza je tako postala prvi hrvatski modni brand sa ovom zaista prestižnom nagradom.

Karmen Oblak Maleza

Luxury Style Awards koji se svake godine održava u New Yorku, pažljivo svake godine selektuje, slavi i promoviše najbolje luksuzne brendove i usluge širom celog sveta. Svake godine preko deset hiljada brendova i četiristo pružitelja usluga iz šezdesetak zemalja širom sveta se analizira i intervjuiše, te samo najbolji dobiju titulu "Best of Luxury". Ove godine Hrvatska je primila priznanja u kategorijama ulja, hotela ali i mode.

Naime modna kuća Maleza sa zagrebačkom adresom, dobila je prestižnu titulu Best Luxury Niche Fashion Brand in Croatia i time postala prvi hrvatski modni brand sa ovom zaista prestižnom nagradom te dokazala da modni luksuz u Hrvatskoj zaista postoji ali ima svoju cenu. Još veće priznanje ovom modnom brandu je da je istu nagradu u 2016. toj godini dobio Chanel. Dobitnici nagrade prethodnih godina bili su Tiffany & Co, Zuma, hoteli Rixos i Ritz te Ferrari da navedemo samo od nekih. Pobednici postaju deo svetskog prestižnog kluba te njihova imena budu objavljena u svetskim publikacijama kao što su Forbes, Vogue, Elle, Luxury society, Marie Claire i drugima.

Karmen Oblak  Maleza

Maleza je novi boutique modni brend koji je započeo svoju avanturu u doba globalne epidemije. Limitirane serije, luksuzni matrijali koji se pribavljuju iz raznih delova sveta te ručni rad posvećen ženama i mladim damama. Sama kreativna direktorka Danijela Maleza Jovanovski za svoj dizajn kaže da je namenjen svim divnim ženama, bez obzira na njihovu veličinu i dob. Maleza kreacije vrlo su luksuzne ali isto tako vrlo ženstvene. Zaboravljena elegancija i kvaliteta modnog dizajna koja ističe sve ženske kvalitete te ženama vraća osećaj samopouzdanja i senzualnosti. Kolekcija koja je donela Malezi ovo prestižno priznanje snimana je na luksuznom imanju u Istri, na stanciji Meneghetti kojom većinom su prevladavali lagani matrijali I bela boja.

Karmen Oblak 

"Moram priznati da sam potajno priželjkivala ovo priznanje i naravo kada sam ga dobila bila sam izuzetno iznenađena i ponosna da sam uz sve te talentovane i visoke rangirane brendove baš ja dobila takvo prestižno priznjanje. Ono što im se najviše svidelo bio je moj entuzijazam i strast prema poslu koji radim a sa druge strane luksuz visoke mode koji nudim uz sve pripadajuće elemente kao što su luksuzna pakovanja, matrijali koje pažlljivo biram i modeli koji su namenjeni ženama sa istančanim stilom. Da sam dobila nagradu saznala sam oko jedan ujutro kada mi je vlasnica moje konsultanska agencije, Morana Petričević, koja se brine o meni poslala poruku. Ne mogu vam opisati taj osećaj", eekla nam je kreativna direktorka Maleze, Danijela Maleza Jovanovski.

Modele možete razgledati i kupiti: u online trgovini, Putem društvenih mreža Instagram i Facebook ili navratiti kod u Malezin atelje.

Maleza se nalazi na adresi Crvenog križa 15, radi dogovora termina prethodno nas nazovite na broj 01/ 2096-468 ii 099/431-9711.