PLANIRATE KUPOVINU OVOG VIKENDA? Ovaj shopping centar slavi 3. rođendan i daruje vam ogromne popuste.

Evo gde su najveći popusti od 11. do 14. novembra!

Promo

Kako bi izgledao savršeni modni vodič za kupovinu ove sezone?

  1. Istražite najnovije trendove na Elle magazinu
  2. Analizirajte svoj garderober – šta vam nedostaje i šta se uklapa u vaš stil
  3. Krenite odmah u kupovinu u shopping centar Promenada jer veliki popusti važe samo ovog vikenda!

Nova godina se približava, a sa njom dolazi i veličanstven osećaj „novog početka“. Kreiramo nove rezolucije, ideje i ciljeve, a u skladu sa tim potrebna nam je i nova, osvežena odeća u kojoj ćemo se osećati kao najbolja verzija sebe.

Pritisnite reset i počnite ispočetka – bez izgovora. Ako nas je prethodna godina nečem naučila, to je da ne čekamo pravi trenutak, već da ga sami stvorimo.

I jesmo – sa shopping centrom Promenada u Novom Sadu koji slavi 3. rođendan i poziva vas da ga proslavite uz fantastične popuste i besplatan parking tokom 4 dana akcije od 11. do 14. novembra!

Ako uzmete u obzir da će nam za zimu 2021/2022. biti potrebni novi blejzeri, zimski kaputi, zimske čizme, svečane haljine, kožne pantalone, XXL torbe… baš kao i nove rukavice, slušalice, parfemi & advent kalendari, onda ne može a da vas ne obraduje činjenica da vas 20% popusta očekuje u Fashion & Friends, Replay, Guess, Superdry, The Body Shop, L’Occitane, Gigatron, Adidas i mnogim drugim radnjama, te 30% u Springfildu, Jasminu, Extreme Intimu… a 10% na kožu i galanteriju i 20% na tekstil u Mona radnji.

Naravno, ovo je samo deo impresivne rođendanske ponude koju će pratiti i foto-konkurs #mojpromenadatrenutak.

Vidimo se!

Promo 

Promenada Novi Sad je najveći šoping centar u Vojvodini u kome se na 49000m2 nalazi preko 160 brendova. Jedinstveno i široko iskustvo kupovine ogleda se i kroz prisustvo najpoznatijih svetskih i domaćih brendova (https://promenadanovisad.rs/prodavnice/) kao što su Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Reserved, Mohito, Armani Exchange, Calvin Klein Jeans, Diesel, Reply, Kigili, Mona, Calzedonia, Fashion & Friends, Nike, Intersport, Buzz, Sport Vision, Gigatron, iStyle, The Body Shop, L'Occitane i mnogi drugi. Pored ponude za kupovinu PNS nudi veliki izbor brze hrane i restorana kao i prelepe terase. Posetioci su dobrodošli sa svojim ljubimcem. Na niovu -1 se nalazi I moderno opremljen pet shop – Pet Republic. Prostrana garaža na 8 nivoa i 1500 parking mesta.

Promenada Novi Sad je nosilac sertifikata o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama dobijenim od strane Centra za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisne švedske kompanije koja procenjuje bezbednost šoping centara širom sveta. Dobijanje ovog sertifikata je dokaz da šoping centar posluje u skladu sa međunarodnim zdravstvenim standardima i nudi kupcima sigurno iskustvo kupovine link: https://promenadanovisad.rs/dogadjaji/od-tebe-krece-sigurna-kupovina/. Promenada je takođe u saradnji sa Gradom Novim Sadom omogućila građanima i mesto za vakcinaciju koje je otvoreno svakim danom od 10 do 19h link: https://promenadanovisad.rs/dogadjaji/trenutak-za-imunizaciju-u-promenadi/.