Rafting, ragbi, kriket, kokteli, posete vrtićima, muzejima...

Vojvotkinja od Kembridža stiže na sve i to najviše stilizovana u jednostavne komade kao što su  beljzer (Zara), jeans, majica na pruge, džemper (Jonathan Saunders) i haljina (mahom Jenny Packham). Australijska turneja sada već omiljene vojvotkinje na svetu, dokazala je upravo to da je Kate Middleton prava predstavnica normcore pokreta u svetu kraljevskih porodica!

Iako su mnogi očekivali da je vide najčešće u balskim, raskošnim toaletama, Kate je u Australiji i Novom Zelandu birala kostime, kapute i pantalone uparene blejzerom.

William je u paru sa Kate bio spontan, prirodan i takođe obučen u jednostavnu, casual i svakodnevnu garderobu pa su nam oboje više izgledali kao sasvim običan, srećan i vidno raspoložen par nego kao članovi kraljevske porodice koji život ipak žive pod određenim pravilima i očekivanjima.

Priznajemo: bilo je formalnih momenata kada je protokol zahtevao ta „određena“ dress code pravila i royal ponašanje, ali i na tim događajima, Kate i William su izgledali opušteno, prirodno.

U svim drugim prilikama, vojvotkinja i vojvoda su bili kao sav normalan svet noseći praktičnu, funkcionalnu odeću, pa čak i par hight street patika. Sve nam to pokazuje da se njih dvoje polako pretvaraju high fashion u Normcore par! (A Normcore je soo fashion u ovom trenutku, tako da je Kate opet IN).