Ovan

Očekuje vas povoljan period bez nepotrebnih briga. Ali ne treba očekivati ni iznenađenja - ovo će biti mirni dani. Provedite vreme radeći na sebi, opustite se i odmorite. Početkom nedelje mogući su značajni novčani prilivi.

Bik

Ovaj period je povoljan za izgradnju odnosa. Sada je važno baviti se starim problemima. Pokušajte da ne kasnite na poslu i završite zadatke na vreme. Kod kuće vas očekuje angažovanje oko starih izazova. Odvojite vreme za sebe i negovanje svoje duše i lepote.

Blizanci

Pazi na svoje misli. Ovih dana će imati snažan uticaj na ono što vam se događa. Na kraju nedelje, napravite pauzu od posla: treba da se odmorite. Idealna opcija bi bio kratak odmor sa najdražima. Planirajte putovanje ranije.

Rak

Svađe sada mogu nastati od nule. Pokušajte da izbegavate sukobe što je više moguće. Mirna komunikacija je jedino rešenje vaših problema. Period je povoljan na preurešenju doma i popravke. Idealno je ako s eu posao uključe i članovi porodice. Provedite kvalitetno vreme zajedno.

Lav

Naredne nedelje bićete previše pod stresom. Na posluv as očekuju izazovi, ali i na privatnom planu. Pronađite način da se opustite. Vikendom je bolje ne trošiti novac, jer ćete biti manje racionalni. Možda će uskoro zatrebati savet dobrog prijatelja.

Devica

Usamljene Device treba da se posvete nalaženju srodne duše jer im zvezde daju podršku u ljubavi. Sada je pravo vreme za to! Poželjno je da provodite vreme sa bliskim ljudima. Može doći do nesporazuma sa starim prijateljima.