Nedeljni horoskop od 20. do 26. septembra 2021. godine!

Ovan

Ovo je sedmica kada ćete se suočiti sa mnogim toksičnim ljudima. Ovnovi treba da se čuvaju neprijatelja i zlonamernih, posebno u poslu. Nevolje su moguće i u finansijskoj i ljubavnoj sferi, ali će ih biti moguće zaobići uz povećano samopouzdanje. U teškim situacijama možete bezbedno slušati savete voljenih, partnera, roditelja.

Bik

Bikovi započinju veoma povoljno vreme u kojem mogu uspeti u bilo čemu bez ikakvih problema. Sada im je najvažnije da zapamte da uloženi napori daju sto posto rezultate. Svaki posao zahteva dobro odabranu strategiju. Nemojte samo raditi sve po starom, već dobro razradite i novi plan. Očekuje vas period zavođenja.

Blizanac

Ova nedelja je izazovna, ali dobra za Blizance. Vreme je da izađete iz senke i izjasnite se. Morate hrabro preuzeti nove stvari, rešiti nagomilane probleme na poslu. Na polju ljubavi očekujhu vas interesantna poznanstva. Blizanci su često nepristupačni, ali sada je pravi trenutak da pružite drugima šansu.

Rak

Zvezde vas podržavaju u vašim ambicijama. Možete dobiti ono o čemu sanjaju, i to gotovo odmah. Nastavite da sanjate i postavite sebi nove ciljeve. Ova nedelja je savršena za rešavanje pravnih problema, intervjue, promenu posla, započinjanje novog posla.

Lav

Lavovi bi trebalo da se oslobode stvari koje kradu žensku energiju. Ovo je veoma važno ne samo za ovu nedelju, već i za budućnost u celini. Vreme je da svoj dom promenite, očistite. Mnoge stvari će povoljno uticati na vašu sreću. Astrolozi savetuju Lavove da ne traži skriveni smisao u svemu što se dešava. Važno je osloniti se na logiku. U ljubavi su moguće neosnovane sumnje.

Devica

Device očekuje talas sreće, a na Pun mesec 21. septembra mogu očekivati velike nevolje, pa je na ovaj dan najbolje provesti u razmišljanju o rešenjima. Na poslu se situacija normalizuje, sve će biti sređeno. Vodite više računa o svom zdravlju. Usamljene Device mogu imati sreću da upoznaju čoveka svojih snova.