Planeta ljubavi, lepote i izobilja, Venera 29. septembra kreira trigon sa Neptunom. Donosi nam savršen dan za romantiku, opuštanje i sanjarenje. Osim romantičnih lepih promena, ovaj aspekt donosi nam i pojačanu kreativnost. Pisanje, muzika, umetnost - sve ovo može dovesti do nečeg lepog.

Imate pojačanu empatiju, pa se povezujete sa drugima. Ovo je sjajan trenutak da se povežete sa bliskim ljudima, porodicom, partnerom prijateljima, ali i pomognete u nekim humanitarnim akcijama. U vašem ljubavnom životu pojaviće se nežnost, ali i bliskost u seksualnosti. Ipak, povezivanje sa srodnom dušom na duhovnom nivou je važnije.

I na poslovnom planu nas očekuje uspeh, jer trigon Saturna i Sunca donosi postignuća i priznanja za ranije napore. Fokusirajte se na postizanje dugoročnih ciljeva i ostanite uravnoteženi. Sada je lakše postići svoje ciljeve zbog uzajamnog poštovanja i razumevanja. Odnosi sa nadređenima biće ozbiljni, praktični i korisni. Vredne smernice mogu doći od lidera.

Možete preuzeti veću odgovornost, ali bez dodatnog stresa. Druga mogućnost je unapređenje na poslu. Bilo da se radi o postignuću ili više priznanja, trebali biste napustiti ovaj tranzit sa osećajem zadovoljstva i višeg samopoštovanja.

Izvor: sensa.mondo.rs