Novembar je jedan od onih meseci kada analiziramo šta smo uradili pred sam kraj godine, a negativne emocije nas preplavljuju. Sunce u Škorpiji dodatno otežava stvari, jer uveličava sve naše „mračne“ misli i sve izgleda gore.

Novembar će mnogim horoskopskim znacima doneti lepe trenutke, ali pojedini znakovi Zodijaka nažalost, ovog novembra će se suočiti sa još izazova.

Konkretno, od 4. novembra njihova negativna energija će uticati na nekoliko oblasti njihovog života.

Pogledajte da li ste na našoj listi koju možete otkriti u galeriji!

Ovan

Dolazi najgore doba godine za Ovna. Preterano ćete analizirati sve loše stvari koje su se desile 2021. godine, osećaće se bespomoćno – dobro je imati na umu da možda nije sve bilo tako loše. Napravite spisak svih svojih lepih uspomena i lekcija koje ste naučili ove godine.

Lav

Kao i Ovnovi, Lavovi će biti ispunjeni frustracijom. Osećaće da nisu ostvarili svoje ciljeve, da su zaostali. Pitanje je kako se nositi sa ovim osećanjima – neka se podsete da su uradili najbolje što su mogli.

Jarac

Sada kada se godina bliži kraju, Jarčevi će se fokusirati na svoje greške. Pustiće da ih neuspesi određuju i izgubiće samopouzdanje. Smatraće da je sve njihova odgovornost i do decembra će kriviti sebe za sve neuspehe.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: ženskimagazin.rs