Astrolozi kažu da će 2022. godina biti uzbudljivija i uspešnija na svim, a naročito na polju ljubavi.

Šta vas tačno čeka tokom sledeće godine, kakvi su izgledi da upoznate srodnu dušu ili izgovorite sudbinosno da, pročitajte ovde:

OVAN

Februar je odličan mesec za ljubav i romantiku. Navikli ste da vi preuzimate inicijativu, ali tokom ovog perioda godine nećete morati posebno da se trudite, a imaćete udvarača na pretek. U vaš život doćiće zanimljive osobe, a dobro obratite pažnju, možda je neko od njih vaša srodna duša.

Ukoliko ste u vezi uživaćete maksimalno pored partnera.

Sredina godineje vreme za romantično istraživanja i nove avanture. Naučićete više o sebi, ali i o partneru.

BIK

Ljubavni život za Bikove će biti malo izazovniji nego 2021. godine. U osnovi sve će biti dobro ali potrebno je da uložite malo rada, pokažete strpljenje i razumevanje.

Ukoliko ste u vezi koja vas guši, vreme je da raskrstite sa tim jednom za svagda. Uradite to odmah. Vreme je da uživate maksimalno i usresredite se na ono što je zaista važno.

Dobre stvari na polju ljubavi će u vaš život doći tek kad raščistite sa toksičnim odnosima i ljudima.

BLIZANCI

2022. će biti prilično teška godina za vas. Spremni ste da preuzmete inicijativu i povčete rizične poteze. Neće biti lako, ali će biti isplativo. Iako možda neće dobiti sve čemu ste se nadali, naučićete važne lekcije koje će vam koristiti u životu i razjasniti vam šta zaista želite od partnera.

RAK

Pred vama je uzbudljiva godina, i za vas koji ste u vezi i za vas koji ste singl. 2022. je ključna godina, vreme kada se sve menja iz korena. Spremni ste da odnos sa partnerom podignete na viši nivo. Ukoliko još uvek niste pronašli svoju srodnu dušu, sad je pravi trenutak.

Tokom godine upoznavaćete zanimljive osobe, a sam kraj godine u vaš život poslaće onu pravu osobu koja će vas oboriti s nogu.

LAV

Ovo je strastvena godina za Lavove. Bićete energičniji nego inače i raspoloženiji za ljubavne avanture.

Ukoliko ste u vezi, sredinom godine može doći do manjih trzavica i nesuglasica, ali uz razgovor sve se da ispraviti. Dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete da se ne biste kasnije kajali.

DEVICA

Umorni ste od čekanja da se drugi odluče, i želite da uzmete stvari u svoje ruke. Zvezde su na vašoj strani i ohrabruju vas da krenete za svojim snovima. Ukoliko niste srećni pored partnera, sad je vreme da raščistite to. Ukoliko vam se neko dopada, sad je vreme da povučete prvi korak i stavite mu do znanja da ste zainteresovani.

Došlo je vreme da uživate maksimalno. 2022. će biti godina lude zabave i nezaboravnih avantura.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.