OVAN

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa većinu ove nedelje. Nemojte samovati, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više želeti u svom društvu. Verovatno ćete imati i mnogo udvarača. Bićete otvoreni i elokventni prema svima.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste uradili sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte kvalitetan san.

BIK

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bićete otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti obostrano. Budite svesni i čuvajte to.

KARIJERA: Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od saradnika koje mogu uticati na daljnji razvoj posla, no generalno uzevši, sve je pod kontrolom i razvija se dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Dugoročno gledajući, možete da budete zadovoljni sobom.

BLIZANCI

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Biće potrebna dobra sposobnost prilagođavanja kako biste zdržali sve ove raznolike izazove.

KARIJERA: Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, no kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i prijatni, verovatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove finansijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaš interes za alternativu.

RAK

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve da znate unapred.

KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za tako nešto.

ZDRAVLJE&SAVET: Pokažite koliko ste profesionalni.

LAV

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijaće se dobro. Male sumnje biće prolaznog karaktera, pa im nemojte davati na značaju. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gde osećate da pripadate.

KARIJERA: Sledeći svoj put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vredna osobina doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato što će se situacija razviti u tom pravcu. Oslonite se na svoje znanje.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vas iskreno zovu.

DEVICA

LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami pleniće pažnju drugih svojom kreativnošću.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla istraživati nešto sasvim nepoznato.

ZDRAVLJE&SAVET: Osećate da je u vama kapacitet.