OVAN

LJUBAV: Sad više neće biti tako zahtevno, a otuđenje će se smanjiti. Uprkos tome, neki će sumnjati u bolje ljubavne prilike. Probudite se i krenite napolje, među ljude. Ne dopustite sebi da samujete, prihvatite svaki poziv, a naročito od prijatelja.

KARIJERA: Zamišljaćete se u ulozi dobročinitelja. Mnogi će zaista uravnoteživati stvari na poslu. Kolege će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Biće ovo nedelja u kojoj će biti svega pomalo.

ZDRAVLJE&SAVET: Pustite misli neka lutaju i same nađu put.

BIK

LJUBAV: U ličnim odnosima sve će vam važnije biti zajedništvo i razumevanje. Zato ćete otvoriti svoje karte s poverenjem i u nadi da će vas druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćete uspeti. Samo ne žurite.

KARIJERA: Isprobavaćete različite varijacije poslovanja. Ovo će vam doneti određenu radost jer neće biti dosadno. Umetnici pred publikom imaće sve više posla, a aplauz neće izostati. Zaposleni u uslužnim delatnostima takođe će imati više posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Osvežićete svoj stil.

BLIZANCI

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to veliki trud s malo manje velikim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

KARIJERA: Prepoznajete da dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno da izrazite svoj stav, a ako se neko s njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

RAK

LJUBAV: Kontakti će se malo prorediti, ali osetićete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Uspevaćete da napravite analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet da izađete napolje, u društvo. I tako naizmenično. Biće ovo šarena nedelja.

KARIJERA: Verovatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Biće vam drago, premda ćete osećati blage posledice nakupljenog umora. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opustite se uz ono što volite.

LAV

LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali i dalje ćete biti skloni tupiti po svome. Bilo bi najbolje da više pažnje i važnosti poklonite drugoj strani, te da uvažite neke njene predloge. To bi bilo dobro za oboje.

KARIJERA: Neke će mučiti financije. Neki će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro proveriti što se može, a šta ne može kako kasnije ne bi imali problema sa zakonom. Neki će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u veselom društvu.

DEVICA

LJUBAV: Ako je zapelo između vas i partnera, verovatno ćete se oboje otvoriti i truditi da pojasnite svoja očekivanja. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo. Pokušajte da budete malo nežniji jedno prema drugome.

KARIJERA: Poboljšaće se energiju na radnom mestu. Radićete lakše, premda će posla biti sve više. Sportski radnici postići će lepe rezultate. Zaposleni u pedagoškim aktivnostima pokazaće što znaju. Biće dosta novih ideja.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživaćete i u samoći i u društvu.