Ovo je godina u kojoj će Lavovi doživeti uspeh na poslu i napokon početi da zarađuju novac koji zaslužuju.

U januaru 2022. godine Lavovi pod uticajem Saturna mogu da očekuju nalet sreće, optimizma, dosta dobrih događanja na poslu. Takođe, Jupiter može doneti neke interesantne prilike u prvih devet meseci naredne godine. Ipak, budite obazrivi kada donosite važne odluke. U aprilu i julu vas očekuju manje trzavice pod uticajem Retrogradnog merkura.

Ljubav

U 2022. godini Lavovi mogu proći kroz veoma neprijatan period kada je ljubav u pitanju. Mogući su konflikti između partnera i to u januaru i februaru, a od vas se zahteva prilagođavanje, trezvenost, zrelost i otvorenost za kompromise. Lavovi koji su u dužoj vezi ove godine mogu očekivati i ulazak u brak. Manji konflikti i razlike u mišljenjima će postojati skoro svakodnevno, ali nemojte da dozvolite da to uništi vašu vezu .Venera vam je dobro postavljena od 3.5. do 29.5, potom posebno (kad je u vašem znaku) od 12.8. do 6.9., te još od 17.11. do 11.12.

Posao

Napredak u karijeri je ove godine zagarantovan za sve Lavove. Uticaj Jupitera u sedmoj kući je dokaz da možete očekivati i priliv novca od firme ili nekog bliskog rođaka. U drugoj polovini godine možete očekivati da se na poslu neke kolege okrenu protiv vas.

Novac

Za Lavove je ovo dobra godina kada su finansije u pitanju. Kao rezultat napredovanja u karijeri, doći će i novac na koji niste računali. Period nakon 6. aprila 2022. godine je posebno je snažan i možete očekivati uspeh na poslovnom planu, stvaranju novih kontakata koji će vam biti od velike važnosti.

Porodica

Lavovi će se ove godine lepo slagati i sa porodicom u familijom i to najviše sa muškarcima sličnog godišta. To uključuje i braću. Ovo je godina u kojoj Lavovi mogu očekivati i venčanje svoje dece. Ako ste u braku bez dece, ovo će biti povoljna godina za proširenje porodice.

Zdravlje

Pojedini Lavovi su ove godine imali problema sa zdravljem, ali to će se promeniti u periodu od januara do aprila. Najčešće će se ove godine Lavovi suočavati sa infekcijama i lošim probavnim sistemom. Saturn i Uran u izazovnim aspektima na vaš znak donosiće katkada turobne misli ili pak stresove. Najbolje ćete se osećati ako redovno praktikujete neku tehniku relaksacije ili pak redovnim šetnjama na vazduhu ili kroz prirodu ojačavate imunitet.