Početak godine Vagama će doneti radost i sreću i to u svim aspektima života. Za sredinu godine vam savetujemo da se fokusirate na svoju porodicu i odnose sa familijom, budite u kontaktu sa najmilijima, što više i rešavajte probleme kako dolaze. U isto vreme, vredne Vage će zaraditi pozamašnu svotu novca pred kraj naredne godine.

Ova godina je za Vage i godina putovanja, pa probajte da isplanirate što više manjih izleta sa porodicom ili partnerom.

Ljubav

Ljubavni život Vaga se ove godine napokon dovodi u red. Parovi koji su tek počeli da se viđaju, učvrstiće svoju vezu već početkom januara, a oni koji su u vezi duže od nekoliko godina, odlučiće se ili za zajednički život ili brak. Izbegavajte besmislene razmirice i trudite se da razumete partnera. Dobar Saturn iz Vodolije celu godinu činiće vas stabilnima, premda će neki zbog njegove pozicije u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi, proći i kroz poneko iskušenje koje će tražiti zrelost. Vaša planeta Venera obogatiće vaš ljubavni život od 7.3. do 6.4, od 24.6. do 19.7, te posebno (kad je u vašem znaku) od 30.9. do 24.10.

Posao

Eklipse u vašoj prirodnoj 2. i 8. kući iznedriće situacije u kojima ćete trebati da promenite bilo pristup prema novcu, bilo način zarade, a isto se može odnositi i na nov način dobijanja podrške drugih. Jupiter u vašoj prirodnoj 6. kući zaposlenja tekom većine godine učiniće da da vam bude ugodno na radnom mestu, kao i sa kolegama. Dug boravak Marsa u Blizancu (od 21.8. do kraja godine) davaće vam dodatnu energiju i neće biti zadatka koji ne možete da uradite besprekorno. Uz dobar Saturn iz Vodolije mogući su rezultati koji će se dugo pamtiti. Oni maratonski.

Novac

Vage će ove godine imati stabilnu finansijsku podršku. Druga polovina godine će biti malo izazovnija, pa se pripremite na vreme i uštedite neku količinu novca za taj period kako biste što bezbolnije prebrodili taj period. Pojedine Vage mogu da očekuju i priliv novca od nekoga iz porodice.

Porodica

Godina 2022. će porodicu učiniti još bližom. Veze sa porodicom i poznanicima će se znatno popraviti. Vage će ove godine želeti da poprave nešto u kući ili čak da renoviraju svoj dom. Pojedine Vage će razmatrati i kupovinu stana na kredit.

Zdravlje

Vage će u 2022. godini imati manjih zdravstvenih problema poput varenja ili infekcija koje neće dugo trajati. Takođe, postoji mogućnost povrede, pa bi bilo poželjno da se bavite sportom i tako preuzmete kontrolu svog tela i težine. Probajte aktivnosti koje smanjuju stres i koje su dobre za mentalno zdravlje.