Device će biti motivisane i pune pozitivne energije. Na svim poljima ređaće samo uspehe.

Ako ste rođeni u ovom znaku imate puno razloga za sreću. Godišnji horoskop predviđa da će godina koja sledi doneti puno lepih stavri u vaš život. Radićete napornije nego ikada, ali to će se na kraju višestruko isplatiti. Bićete zadovoljni ljubavnim životom, smerom u kojem vaša karijera ide, ali i finansijama.

Konačno je došlo vreme da maksimalno uživate u životu.

Ljubav

Neptun u opoziciji u Ribama i vašem prirodnom 7. polju braka i odnosa celu godinu, te  će Jupiter u istom tranzitu dobar deo godine učiniti da vaša procena bude pomalo iluzionistička. Kad budete uživali, pokrenite brzo i svoj analitički nerv kako biste uvideli koliko živite u mašti, a koliko u stvarnosti. Da, uživajte, ali ne zaboravite na stvarnost i sve će biti odlično. Venera će pokrenuti ljubavne događaje od 1.1. do 7.3, od 29.5. do 24.6, potom posebno od 6.9. do 30.9. (kad je u vašem znaku), te opet od 11.12. do kraja godine. 

Posao

Saturn u vašem prirodnom 6. polju radnog mesta donosiće određena iskušenja bilo u vašim odnosima s kolegama, bilo u samom procesu rada. Verovatno ćete se morati prilagođavati. Zbog planeta iz Riba ponekad ćete poželeti da poletite i pobegnete, no ništa od toga. Sve će ostati na nivou mašte. Dug boravak Marsa (od 21.8. do kraja godine) u vašem prirodnom 10. polju karijere sigurno će doneti dodatne aktivnosti i vaš pojačan angažaman u poslu, a mogući je i poneki sukob s nadređenima. Držite se profesionalnosti i sve će biti dobro.

Novac

Uloženi napor će se odraziti i na vaše finansijsko stanje. Poslodavac će primetiti vaš trud pa će se samim tim i vaša zarada značajno povećati. Ukoliko se bavite privatnim biznisom ni za vas nema zime. Sasvim neočekivano vaš posao će procvetati.

Porodica

Ova godina je rezervisana za lepe porodične trenutke. Sve će odisati harmonijom i pozitivnom energijom i činiće vam se da se nikad niste bolje slagali sa užom familijom.

Zdravlje

Obratite pažnju na životni stil i menjajte loše navike kako se to ne bi odrazilo na vaše zdravlje. Neće biti ozbiljnijih problema, ali je oprez neophodan. Bilo bi dobro da se posvetite nekoj fizičkoj aktivnosti.