Godina pred nama definitivno ide na ruku predstavnicima horoskopskog znaka Strelac, naročito kada je reč o finansijama.

Većč u januarz Mars prelazi u vaš znak, i podiže finansije na novi nivo. Od februara pa sve do juna, i te kako će se videti rezultati vašeg rada, a vi ćete uživati u plodovima koje će ti uspesi doneti... Ova godina će premašiti vaša očekivanja!

Ljubav

Godišnji horoskop za 2022. godinu ne predviđa značajne promene na polju ljubavi. Vi biste najradije poleteli, no ipak ćete morati ostati na zemlji. Za to će se pobrinuti kvadrati Jupitera i Neptuna gotovo zcele godine, te opozicioni Mars u drugom njenom delu. Da ne biste otplutali u svet iluzija, prvo sagledajte činjenice, te ostanite mirni i trezveni. Jako je važno da imate realan odnos i prema sebi i prema drugoj strani. Uspete li u tome, sve će vam ići baš kako treba. U tome će vam pomoći dobar Saturn iz Vodolije koji će vaša razmišljanja svako malo prizemljiti. Ne bunite se jer to će u konačnici biti zdravo po vas. Dobra Venera ojačaće vaš ljubavni život od 3.5. do 29.5, od 12.8. do 6.9, te posebno od 17.11. do 11.12.

Posao

Što se karijere tiče, ovo će biti prosečna godina.  Verovatno ćete se malo uleniti, a neki bi mogli i graditi kule u vazduhu. Opozicioni Mars u Blizancu (od 21.8. do kraja godine) oduzimaće vam energiju, pa svakako sve s poslom dobro planirajte unapred i štedite snage da biste uspeli sve da obavite. Dve eklipse u vašoj prirodnoj 6. kući radnog mesta 30.4. i 8.11. doneće neke novosti na radnom mestu, no ne takve da bi baš jako uticale na vas i vaš status. Prilagodite se i vozite mirno dalje.

Novac

Početak godine donosi nestabilnu finansijsku situaciju, ali Saturn u vašoj drugoj kući obećava boljitak već od februara. Nastavite da štedite i da pametno ulažete, i situacija će se sigurno popraviti. Otvorena je šansa za nasledstvo, verovatno nekog imanja. Novac ćete dosta trošiti na porodicu. Budite pažljivi sa bilo kakvim rizičnim ulaganjima.

Porodica

Vaša porodica se ove godine širi, bilo da je u pitanju prinova ili venčanje koje će spojiti dve porodice. Nova i neobična iskustva naučiće vas važne lekcije. Iznenađenja stižu od dece ili partnera, i to će pomoći da izađete iz monotonije u kojoj ste već neko vreme. Kada je reč o porodičnim odnosima, budite fleksibilni, ako želite da odnosi sa svima ostanu dobri.

Zdravlje

Zbog aktivnog društvenog života i brojnih obaveza, ne stižete da se posvetite pravilnoj ishrani, što se može odraziti na zdravlje. Ne budite tako bezbrižni, već se posvetite i zdravlju. Moguća su oboljenja vezana za stomak.