Jedan od poklona koje nam ovaj puni Mesec nudi je energija lakoće. Podseća nas da omekšamo svoje biće i da se usredsredimo na stvaranje radosti. Biti u stanju radosti i na visokoj vibraciji jedan je od najbržih načina da se povežemo s putem naše sudbine.

Ako se osećate teško zbog nečega u svom životu ili ste frustrirani događajima koji se trenutno odvijaju oko vas, dopustite da vibracije punog Meseca unesu malo lakoće u vaše biće i u situaciju.

Šta vam stoji na putu koji vodi prema vašoj najvišoj sudbini? Koje vas misli, stavovi, uverenja i navike sprečavaju da se povežete s blistavom punoćom svega što jeste?

Proverite da li možete da se odmaknete i dopustite težini ili frustrirajućim situacijama da omekšaju. Proverite da li možete da okrenete stvari na šalu i smeh.

Zabavite se prijateljima, pogledajte zabavan film, pročitajte knjigu, dopustite da smeh prostruji vašim bićem i iščisti vas od emocija tuge i besa.

Venera i Mars takođe su zajedno u svetoj zajednici pod ovim punim Mesecom, šalju nam jake zrake strastvene, kreativne i balansirajuće energije.

Venera i Mars predstavljaju žensko i muško, i obe ove energije žive u nama i mogu se ponovno roditi pod ovim punim Mesecom.

Ponovno rođenje ovih principa može nas inspirisati da širimo svoja srca, podstaći naša osećanja strasti, te navesti da preispitamo svoju povezanost s muškom i ženskom energijom, i povežemo se sa verom.

Venera i Mars su takođe vrlo kreativna sila koju možemo iskoristiti ne samo za kreativne projekte i inspiraciju, već i za rad na manifestacijama. Radeći s tim energijama, možemo da pojačamo naše magnetske moći i privlačimo još jače ono što želimo.

Vreme punog Meseca je obično vreme kada se energija crpi iz nas. To je period oslobađanja, međutim, sada s Venerom i Marsom zajedno na nebu, takođe možemo da privučemo energiju k sebi, posebno onu koja nam omogućava da se osećamo osnaženo, seksualno, strastveno, kreativno i potpuno povezano sa svojim telima.

Ako želite da manifestujete romantičnu vezu, ova energija je posebno povoljna. Ako želite dublje da se povežete sa svojim telom, svojom seksualnošću ili svojim osećajima strasti prema partneru ili prema životu generalno, ovaj pun Mesec bit će na vašoj strani.

Iskoristite vatrenu energiju Mjeseca Lava da prigrlite i posjedujete sve ono što jeste. Osjećajte se lijepo i samouvjereno u svojoj koži, donosite osnažujuće odluke i dopustite vibracijama strasti da se uzdignu kroz vaše čakre.

Ples i pokret mogu pomoći u tome, kao i recitovanje afirmacija i ukrašavanje tela odjećom i dodacima koje volite.

Sve u svemu, ovo je vrlo moćan pun Mesec. Iako možda preispitujemo svoju “svrhu” i tražimo dublje značenje u našim životima, ako pogledamo iznutra, odgovori će nam se otkriti.

Pod uticajem ovog punog Meseca, vođeni smo da se prisetimo da naša najviša sudbina nije neko daleko mesto, već mali tihi prostor koji živi u nama.

Uživajte u vibracijama ovog punog Meseca i upotrebite njegovu energiju kako biste stvorili ravnotežu i podržali stvaranje samopouzdanja, strasti i radosti u svom životu.

Izvor: Suzana Dulčić za Atma.hr