Bez obzira na to da li imate želju za putovanjem, ili ste u potrazi za proširenjem svojih poslovnih vidika, sledeća lunacija je tu da podstakne vaš avanturistički duh. Osvetljavajući nebo 14. juna, pun Mesec u Strelcu inspirisaće nas da se podsetimo velikih ideja, te preduzmemo ozbiljne akcije za ostvarenje ciljeva.

Znak Strelca posebno nas podstiče da rizikujemo i istražujemo nove izazove i visine, a ova 3 horoskopska znaka koja će biti najviše pogođena, otkriće da je potrebno izaći iz zone komfora i žrtvovati neke navike kako bi se uspešno stiglo do cilja. Srećno!

BIK

Vežite se, Bikovi, jer pun Mesec može da vam izazove ozbiljne probleme. Prvo, očekuju vas velike odluke u vezi sa finansijama. Da biste izbegli rasipanje i prevelike troškove, moraćete da preispitate svoj budžet. Izmirivaćete lične dugove, prodati veliku imovinu ili udružiti finansije sa drugom osobom. Ranije ovog meseca, proveli ste neko vreme razmišljajući o svom sledećem potezu, i naučili da verujete svojoj intuiciji. Imajte na umu te lekcije kad se nađete u nezgodnoj situaciji.

OVA 3 ZNAKA ĆE IMATI NAJVIŠE NOVCA U APRILU, MAJU I JUNU: Poznati engleski astrolog otkriva ko prosperira ovog proleća
Pexels/Karolina Grabowska 

RAK

Iako će ova lunacija nekim biti intenzivna, otkrićete da je u pitanju pravi trenutak da usporite i razmislite o svom ličnom zdravlju, Rakovi. Da li smatrate da su vaši svakodnevni rituali monotoni? Energija Strelca može da začini stvari tako što će vas inspirisati da uvedete nove, inovativne korake u svojoj rutini. Stavićete tačku na neka stara poglavlja u vašim prijateljstvima i prošlim vezama, te krenete u nove početke. Takođe, odluke koje donesete sada odrediće i neke važne događaje u 2023. godini, zato razmislite dobro i sagledajte širu sliku. 

ŠKORPIJA

Ovaj pun Mesec uzdrmaće vaš osećaj sigurnosti, Škorpije, tako da ćete se vrlo verovatno osećati nesigurno ili zabrinuto. Emocionalno nabijena energija punog Meseca u kombinaciji sa Strelčevim neobuzdanim stavom može pogoditi vašu osetljivu tačku, ali ne zadržavajte suze - ovaj težak period samo će vas ojačati. Tajne izlaze na videlo i različite informacije se mogu otkriti tokom ovog punog Meseca“. Ako se osećate iscrpljeno ili preopterećeno tokom ovog vremena, u redu je da se zatvorite i odete offline dok ne napunite baterije.