Ovan

Ovna zbog prisustva Merkura može da se suoči sa izazovima u ljubavi. Ukoliko u ovoj oblasti ne funkcioniše sve sjajno, vi se fokusirajte na drugu. Uprkos činjenici da nijedna planeta nije označena retrogradnim kretanjem, Ovan možda i dalje želi da otputuje u prošlost, mentalno se vrati i ispravi neke greške. Ali zapamtite da u prošlosti ne treba dugo da ostanete.

Bik

Bikovi možda ne bi trebalo da slušaju svoju intuiciju i da se ponašaju na osnovu predosećaja. Sada možda nije vreme da se upustimo u realizaciju najsmelijih planova. Ne treba da se povlačite pod pritiskom okolnosti, da ne biste izgubili sreću. Bićete odgovorni i umereno asertivni. Pažnja, uzdržanost i disciplina su najneophodnije osobine za Bika.

Blizanci

Koliko god uticaj Merkura težio da se odmori i ode u senku od 2. marta, Blizanci treba da pravilno procene situaciju. Sada nema retrogradnih planeta, pa ni teškoće ne mogu zaustaviti da se oslobodite navika koje im oduzimaju energiju. Ovo nije najbolje vreme za introspekciju u prošlost.

Rak

Ovaj vodeni znak treba da se seti karakternih osobina koje najviše privlače sreću Važno je da ih negujete u sebi i pokušavate da budete bolji iz dana u dan. Ako predstavnici ovog znaka zrače snagom, samopouzdanjem i šarmom, onda će se šanse za uspeh u bilo kojoj oblasti života značajno povećati, uprkos slabosti dve glavne planete. Međutim, astrolozi savetuju Rakovima da ne troše energiju na sitnice i budu skeptični prema sumnjivim predlozima.

Lav

Lavovi mogu ove nedelje biti na testu. Iz tog razloga, bolje je da koriste metode opuštanja zaštite od loše volje. Rođeni pod okriljem Lava ove nedelje će moći da prevaziđu svoje strahove i komplekse, ali samo ako se okruže dobrim ljudima. Ne žurite i nikome ne prelazite put. Ovo je ključ uspeha svakog predstavnika ovog znaka.

Devica

Promene nabolje još ne treba očekivati, posebno ako se uzme u obzir da će pomoćnik prelepih Devica u licu Merkura oslabiti koliko god je to moguće. Ove nedelje je preporučljivo da sve radite mirno i bez gužve. U suprotnom, karijera rizikuje da krene trnovitim putem. Preporučljivo je pažljivo razmotriti sve dolazne informacije i ovo će vam pomoći da imate sjajnu nedelju.

Vaga

Vage možda neće moći da bude na pravom mestu i u pravo vreme, tako da ne treba očekivati čudo. U periodu slabosti Venere u znaku Ovna, mogući su odmori. Vaga je na vrhu liste ljudi koji mogu da iskoriste svoj šarm. Ali sada ne treba previše rizikovati. Preporučljivo je isključiti velike kupovine bez razmišljanja.

Škorpija

Škorpije treba da pronađu pozitivno u sebi da bi prevazišle prepreke. Ova nedelja će biti veoma nepredvidiva, uprkos odsustvu retrogradnih planeta. Preterana emocionalnost Škorpija može ih učintii ranjivim i lišenim podrške. Posao, omiljeni hobi pomoći će da se ispravi situacija, odvrati pažnju od opsesivnih misli i anksioznosti. Rutinski zadaci ne samo da će vam pomoći da se fokusirate na važno, već će vam pomoći i da se smirite.

Strelac

Strelčevi će verovatno doživeti promene u svom životu. Ove žene će osetiti da svet oko njih počinje da se menja. Oslabljeni Merkur je razlog zašto se Strelčevi ohrabruju da štede novac i energiju. Najbolja strategija za njih ove nedelje je da siđu sa scene i posvete vreme kućnim poslovima i transformaciji prostora oko sebe.

Jarac

Jarčevi sada treba da se posvete vlastitoj podvesti, i obrate pažnju na svoje snove. Zadatak žena Jarca je da se odupru iskušenju da učine nešto rizično. Fokusirajte se na unapređenje svojih veština. Iako vam možda koncentracija biti sjajna u ovom periodu, vi možete da se umirite i da promenite perspektivu.

Vodolija

Vodolije treba da se uzdrže od impulsivnih odluka. Predstavnicima ovog Znaka mogu se suočiti sa izazovima, ali ako sve radite strpljivo i promišljeno, sve će biti dobro. Vodolije će postepeno ući u miran period. Lekcija sa kojima se suočavaju postaće osnova za lični rast u budućnosti.

Ribe

Skoro cela nedelja će proći u pokušaju da se savladaju negativne emocije. Ne verujte u intuiciju i neproverene činjenice o prijateljima i voljenima, slušajte razum. Ribe treba fleksibilno da reaguju na promene kako bi održale pozitivnu dinamiku u ljubavnoj sferi. Ovo je vreme kada ne treba da kažete nešto bez razmišljanja.

Izvor: sensa.mondo.rs