Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna 2023!

Ovan

Sa planetom komunikacije u vašoj zoni učenja, sve je u stimulisanju i korišćenju vašeg uma. Slušajte bisere mudrosti, započnite razgovore i pratite svoju radoznalost. Spremni da napišete svoje memoare? Ako postoji jedan znak koji ima samopouzdanja da napiše nekoliko stotina stranica o svojim podvizima, to ste sigurno vi. U stvari, ovo bi mogla biti solidna vežba vođenja dnevnika kao podrška vašem ličnom rastu i razvoju. Razmislite šta želite da naučite ili savladate tokom sledeće godine. Ili šta želite da podelite, a zatim odredite svoje namere.

Bik

Dok Merkur, planeta koja predstavlja komunikaciju, pokreće vašu zonu novca i resursa, razmislite o svom rezultatu ili razmislite o svojoj sledećoj velikoj ideji od milion dolara. Da li je vreme da investirate u nadogradnju svog profila, ili je možda ulaganje u knjige koje ćete dodati u kolekciju više vaš stil. Iskoristite nedelju da razmislite o finansijama i gde vidite sebe u narednom period. Zatim odredite svoje namere tokom vikenda dok se mlad Mesec kotrlja, čineći ga savršenim za manifestovanje, predviđanje i planiranje.

Blizanci

Ova nedelja počinje tako što vaša vladajuća planeta ulazi u vaš znak sve do 26. juna. Vaše sinapse možda svetle od raznih veza i činjenica, pa iskoristite ovaj period da razmislite o svojim idejama. Mesečeva faza se kreće kroz svoju poslednju četvrtinu, stanjuje se do srebrne trake dok prelazi u Blizanci u četvrtak uveče, da bi se sredinom vikenda zbližila sa Suncem, formirajući fazu tamnog meseca. To znači da je ovo najvažniji trenutak manifestacije u godini za Blizance, pa zapišite svoje vizije, želje i planove za naredni period.

Rak

Zaronite u carstva snova i duhovnosti dok se Merkur uvlači u vašu zonu misticizma i vode nesvesnog. Otvorite vrata dubokim uvidima i intuitivnim otkrićima tako što ćete postaviti pitanje ili temu pre spavanja, a zatim zapisati svoje snove nakon buđenja. Istraživanje simbola i zapažanje gde značenje rezonira je kapija ka vašem unutrašnjem biću. Ova tema se ne smatra logičnom, ali ipak možete uzeti racionalan i odvojen pristup jednostavnim posmatranjem i beleženjem. Tokom naredne tri nedelje, mnogi odgovori čekaju da se pronađu, pa postavljajte pitanja i vidite šta dolazi do vas.

Lav

Iskoristite moć komunikacije unutar vašeg društvenog kruga dok Merkur ubrzava tempo od nedelje. Tokom naredne dve nedelje, vaše reči i ideje imaju potencijal da povežu one oko vas, pa neka se vaš glas čuje. Iskoristite svoje komunikacijske veštine, prirodno vođstvo i etiku da biste se zalagali za cilj koji vas zanima. Pomislite na svog omiljenog govornika, prihvatite moć svog glasa i vidite da li možete da pokrenete srca i umove. Ovo je fantastično vreme za druženje i upoznavanje novih ljudi, sklapanje prijateljstava i povezivanje sa drugima sa zajedničkim interesom. Naći ćete nekoliko odgovora ako postavite prava pitanja.

Devica

Kako planeta komunikacije i intelekta od nedelje aktivira vašu karijeru i sektor javnog imidža, usmerite svoj fokus na ovu oblast. Korišćenje mogućnosti za umrežavanje može pozitivno uticati na vaš profesionalni život sve dok ostanete fokusirani na svoje ciljeve i izbegavate da budete uhvaćeni u nepotrebne detalje. Zauzmite pristup prikupljanju informacija umesto da usavršavate jednu specifičnu ideju. Pošto su vaše komunikacijske veštine ključne za unapređenje vašeg imidža, projekta ili čak karijere, odvojite vreme da ih osnažite. Neka vaša inteligencija i prirodna snalažljivost zablistaju dok žurite ka karijeri; svetu je potreban vaš glas!

Vaga

Vreme je da istražite sisteme verovanja i filozofije dok se Merkur, planeta intelektualne radoznalosti, seli u vašu zonu ekspanzije i obrazovanja. Ovo može biti izuzetno inspirativan period jer je vaš um otvoreniji, avanturistički i prijemčiviji za nove perspektive. Krenite na putovanje fizički ili kroz razgovore da biste izložili svoj um jedinstvenim pogledima na svet i načinima razmišljanja. Prihvatanje intelektualnog rasta, nove kulture i ljudi iz različitih sredina podržava vaš osećaj samopouzdanja. Uključite se u smislen razgovor kao odskočnu dasku za razumevanje i lični rast.

Škorpija

Složene teme i duboki razgovori obeležavaju ovaj period; na sreću, vi u tome uživate. Održavajte određeni stepen logike zasnovane na činjenicama radije nego da se oslanjate na sujeverje ili nepotrebnu sumnju i jednostavno prikupite tragove pre nego što sastavite svoju dedukciju. Finansijsko ili zajedničko ulaganje može izgledati obećavajuće, pa primenite isti temeljni pristup pregovaranju o zajedničkim ciljevima i ishodu koji će pobeđivati.

Strelac

Kako planeta komunikacije ubrzava vaš sektor odnosa, mogli biste da sastavite svoju listu tema. Stavite omiljene ljude i teme na vrh dnevnog reda. Ovo je savršeno vreme za brzu saradnju ili viđanje sa prijateljima i sticanje novih. Vreme je da slušate i učite jer neko drugi ima informacije od kojih biste mogli imati koristi.

Jarac

Pluton se vraća u vaš znak u nedelju, podsećajući vas na rušenje i obnovu na kojima ste radili tokom njenog prolaska kroz Jarca od 2008. To je dug ciklus i ima još malo posla pre nego što zauvek očisti vaš znak. Razmotrite i zabeležite gde ste se transformisali i zakoračili u svoju moć. Možda je to bilo nakon ozbiljnih izazova, ali ste stigli. Ovo je kao rutinska inspekcija zgrade pre nego što dobijete konačni pečat odobrenja. Dakle, ponovni pritisci samo testiraju vaš učinak. Preduzmite afirmativnu akciju i radite na temama koje treba popraviti, a ne ignorisati.

Vodolija

Kreativnost, zabavljanje i vaš potencijal za samoizražavanje upravo su dobili podsticaj jer Merkur pokreće vašu maštu, a vas privlače intelekt i dobri razgovori. U vašoj sferi dokolice i romantike u narednih nekoliko nedelja, ovo je trenutak za brze izlaske ako ste oduvek bili radoznali, ali se nikada niste usuđivali da pokušate. To može biti za prijateljstvo, umrežavanje na događajima ili samo za zabavu. Pošto ćete se verovatno osećati posebno lakomisleno i sklono flertu, prihvatite ovaj period i družite se. Iznenadite svog partnera avanturom ili ga usmerite u kreativni projekat prožet vašom originalnošću.

Ribe

Tokom naredne dve nedelje, lični i intimni razgovori će biti od koristi. Ne zaboravite da ostanete objektivni i pomalo odvojeni. Najvažnije je da se osećate saslušano. Podstičite otvorenu komunikaciju, istražujte osećanja oko određene teme i stvorite utočište koje neguje i intelektualno stimuliše. Bilo da je to vaša porodica, izabrana porodica ili cimeri, ovo je prilika da naučite više jedni o drugima, samoistraživanju i introspekciji. Vođenje dnevnika je odlično sredstvo za samorefleksiju i zapažanje ili radoznalosti u vezi sa vašim porodičnim nasleđem. Vreme je za istraživanje!

Izvor: https://sensa.mondo.rs/