Ovan

Ovog meseca, sa Venerom koja nastavlja svoj boravak u Lavu, odlučni ste da ugodite sebi. Imate nameru da se dobro provedete. Dakle, ne dolazi u obzir da se žrtvujete pod ovim letnjim suncem. Prelazak sa Merkura na Lava pruža vam sjajne mogućnosti za zabavu. Ove energije oživljavaju vaša prijateljstva pa možete da očekujete veoma lepe susrete. Međutim, i neke druge energije su u opticaju i one su malo manje prijatne. Iako ste odlučili da trenutno nije vreme da razrađujete neke svoje planove, verovatno ćete ipak morati da se pozabavite rešavanjem nekih detalja.

Bik

Pošto je Jupiter instaliran u vašem znaku, stvari idu nabolje. Vaše ljubavi, vaši odnosi i vaši projekti kreću se u dobrom pravcu. Vraća vam se i ravnoteža koju ste usput izgubili. Međutim, ako zaista želite da se stvari promene, moraćete da se udaljite od onoga što vas nervira i opterećuje. Ovaj mesec je pravo vreme da se opustite i uživate u luksuznom odmoru koji ste na svaki način zaslužili. To će izazvati divljenje drugih, ali nemojte da dozvolite da to probudi vašu sujetu.

Blizanci

Želite da ostvarite svoje ambicije po svaku cenu. Avaj, to ostvarenje ometaju disonance koje dolaze od Riba i Device. Ove energije čine da se krećete između poverenja i obeshrabrenja. Teraju vas da tražite više slobode, a zatim da se predomislite. Osećate se kao zaglavljeni i to nije ono što vam se dopada! Donošenje radikalnih odluka nije idealno rešenje, iako vam to trenutno deluje primamljivo. Umesto da udarite u zid, izađite i upoznajte ljude. Stupite u kontakt sa svojim prijateljima. Pri tome će vaše ideje postati jasnije i rešenje će se pojaviti u pravo vreme.

Rak

Jupiter i vaša srećna zvezda povezani su sa Marsom u Devici. Kao rezultat toga, stvari počinju da se kreću u dobrom pravcu. Prilike pred vama su sve interesantnije. Ovog meseca imate arsenal energije koja vas ohrabruje da rizikujete, a da biste to uradili, imajte poverenja u svoje sposobnosti i svoje kvalitete. Želite da napredujete i da se oslobodite onoga što vas sprečava da procvetate. Akcija vam vraća osmeh na lice i imate snažan osećaj da postojite. Sreća nikada ne dolazi sama, vaš partner vas podržava u inicijativama, čak i onim koje su najsmelije.

Lav

Iako Mars napušta vaš znak 10. jula ovaj mesec će i dalje biti pun živosti. Zašto? Zato što Sunce, Merkur i Venera zauzimaju vaš znak. Ove energije stimulišu vaše samopouzdanje i vaše kvalitete. Osvetljavaju vašu auru svetlošću koja čini da budete primećeni. Iako to ne radite namerno, upadate u oči. U ovoj astralnoj klimi koja vam je posebno naklonjena, moraćete da pazite na svoj ego jer on može da preuzme vlast. Nažalost, ovo bi izazvalo neželjene efekte. Da biste to izbegli, ne pokušavajte da branite svoje ideje po svaku cenu. Slušajte druge, čak i ako mislite da su previše oprezni ili konzervativni.

Devica

Iako vam Jupiter, planeta evolucije, nudi mogućnosti koje proširuju vaše polje delovanja, Saturn i Neptun stvaraju sumnje koje vas sprečavaju da krenete napred. Teško vam je da vidite pozitivne aspekte prilika koje vam se pružaju. Oni vas čine pesimističnim, što vas tera da se povlačite u sebe. Do 11. jula Merkur vam pomaže da sve jasnije vidite. Saveti vašeg partnera su razboriti i vidoviti, dobro je da ga poslušate. 11. u mesecu dolazak Marsa u vaš znak podstaći će vas da u vašoj vezi preuzmete inicijativu.

noric-laruelle-DaQnOjwYudw-unsplash
Unsplash/Noric Laruelle 

Vaga

Mars u Lavu nastavlja da favorizuje vašu ekspanziju. Sa njegovim odlaskom, 11. u mesecu možda ćete se osećati pomalo bespomoćno, ali Venera, Sunce i Merkur će vam pomoći da ostanete na pravom putu. Tokom jula upoznaćete ljude koji će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije. Međutim, iako ste u pozitivnoj fazi, disonance koje dolaze od Raka stvaraju prepreke koje ćete morati da savladate. Ako želite da vaši projekti uspeju, biće neophodno da se prilagodite okolnostima. U prvi mah to može izgledati rizično, ali ako preuzmete stvari u svoje ruke, dobićete mnogo više nego što mislite.

Škorpija

Evolucija koju oličava Jupiter osujećena je energijama Lava. Uprkos tome, tenzije se smiruju. Sreća nikada ne stiže sama - 11. jula Mars prelazi u Devicu i od tog datuma imaćete potreban potencijal da pregovarate o predlozima koje ste predočili svojim poslodavcima. Proviđenje vas tera da upoznate ljude koji imaju moć da vam pomognu u ostvarenju vaših projekata. Međutim, i dalje ćete se boriti sa neskladom koji dolazi od Lava. Između 12. i 28. ne bi trebalo da oklevate da sami sebi definišete šta tačno želite.

Strelac

Već neko vreme energija Lava izaziva u vama želju da živite bolje. Ovog meseca niste daleko od svog cilja! Sa Marsom u Lavu zaobići ćete prepreke koje vam stoje na putu. Prelazak Marsa u Devicu ukazuje na brojne obaveze koje vas očekuju. Nemojte da se obeshrabrite! Verujte u svoju sreću. Zašto? Zato što imate koristi od preduzimljivih i srećnih energija Venere, Merkura i Sunca u Lavu. Oni vas inspirišu genijalnim idejama koje smiruju ozbiljnost izazvanu Saturnovom opozicijom prema Marsu. Podstiču vas da upoznate ljude koji imaju moć da vas nateraju da evoluirate do vrhova.

Jarac

Sa energijama koje izviru iz Bika i Riba, evoluirate sopstvenim tempom. Zgrabite šansu i mogućnosti koje vam se pružaju dok ih proučavate sa pažnjom koja vas karakteriše. Evolucija vaše situacije je, dakle, na pravom putu. Prelaskom Marsa u Devicu stvari dobijaju drugu dimenziju. Počevši od 11. jula imaćete priliku da pomerite granice mogućeg. Ako želite, možete iskoristiti svoje talente i veštine na koristan način. Upoznaćete ljude koji imaju moć da vas podstaknu da evoluirate. Do 23. i dalje ste destabilizovani disonancijama Raka. Ako uspete da ostanete smireni u svim okolnostima, otklonićete smetnje.

Vodolija

Ovog meseca morate da savladate prepreke koje oličavaju Uran i Jupiter u Biku. Suočićete se i sa nekim odbijanjima koja su izazvana energijama koje donosi Lav. Ako želite da postignete neke ciljeve, treba da rešavate stvari jednu po jednu. Odvojite vreme da analizirate svoje ideje pre nego što počnete da ih realizujete. Ne ustručavajte se da uverite svog partnera ili svoje sagovornike u njihovu svrhovitost jer će to poboljšati kvalitet vaših odnosa.

Ribe

Vaš partner, kao bliski čuvar, ohrabruje vas i daje vam dobre savete kako biste mogli da donesete ispravne odluke. Koračate ka uspehu. Vaši ciljeva su precizni, a Jupiter vam šalje prilike da ih ostvarite. Što se tiče Saturna, on vam u ovom periodu neće praviti previše problema. S druge strane, sa transferom Marsa u Devicu, može doći do nekih komplikacija na poslu pa pazite na svoje reakcije da biste izbegli nepotrebne neprijatnosti. Počevši od 11. jula Mars stavlja vašu posvećenosti na test.