Saznajte šta za vaš horoskopski znak predviđa ljubavni horoskop za septembar 2023. godine!

OVAN

Prvih dana septembra, uprkos retrogradnoj Veneri, opušteno ćete krenuti u novi početak na ljubavnom polju. Biće vam lako da sledite svoju inspiraciju i vođstvo osobe koja je duboko utisnuta u vašem srcu. Bićete upućeni i na intimnu nadogradnju, sa ciljem da sve ulepšate. Ljubav će biti istinska radost, ispresecana prijatnim iščekivanjem. U drugoj polovini septembra bićete opterećeni velikim problemom koji će od vas zahtevati dosta koncentracije. Trebalo bi da se posavetujete sa nekim iskusnijim i tek onda odlučite kako dalje.

BIK

Iako vam nisu strane promene u poslednjem periodu, kada više ništa nije potpuno stabilno, oni koji su u vezi teško prihvataju da imate potpuno drugačije shvatanje situacije od partnera. Zapamtite da svako ima pravo da ostane pri svojoj odluci. Oboje ćete biti zbunjeni i neće vam biti od koristi da objašnjavate kako se osećate. Situacija će se promeniti u drugoj polovini septembra - ovaj put nećete sakriti svoju ranjivost, već ćete se rado otvoriti. Pratiće vas unutrašnji mir uz pomoć kojeg ćete takođe moći da se prilagodite.

BLIZANCI

Početkom septembra, kada će i dalje biti pod uticajem retrogradne Venere, neki Blizanci će se naći u ozbiljnom preračunavanju emotivnog života. Pojaviće se nesigurnost, pa ćete umesto da kopate dublje u sebe, ukazivati na slabe tačke drugih. Moći ćete da izbegnete emocionalnu nestabilnost sredinom septembra ako verujete. Svoje ljubavne probleme pokušaćete da rešite tako što ćete o svemu razgovarati zajedno sa trećom osobom. Poslednjih dana septembra pokušajte da učite iz grešaka koje ste napravili proteklih meseci. Samci, istražujte.

RAK

Razmislite o početku septembra, kada će vas energija Marsa u Vagi pozvati da dublje uđete u svoje emocionalne reakcije. Važne informacije i odgovori na pitanja dolaze u pravom trenutku. Poslednjih dana septembra samouvereno ćete ostvariti svoje snove na polju emocija. Bićete pametni, desiće vam se nešto što će vas probuditi. Zadovoljni, fokusirajte se na prijatnije avanture koje vam donose osećaj da ste voljeni.

LAV

Početkom septembra, kada retrogradna Venera može da vas malo optereti, ne obraćajte pažnju na trenutne probleme, jer će se sve uskoro rešiti. Zabuna u vašoj glavi će se razrešiti sredinom meseca, kada ćete uočiti šta treba da uradite da biste vezu ili vezu podigli korak više. Odvojite vreme da razgovarate sa sobom kako nikada ne biste krivili sebe što ste doneli pogrešnu odluku. Poslednjih dana septembra doživećete hladan tuš, osetićete da vas niko ne razume, osetićete se ignorisanim. Pokušajte da se uzdržite od napadaja tuge i umesto toga učinite nešto za sebe.

DEVICA

Partner odbija da razume šta želite da im kažete. Krivi su nesporazumi koji su se dugo tiho gomilali. Možda će vam biti lakše da napravite promenu ako sve sami uredite. Device koje nisu u vezi, budite bez predrasuda, jer će se sve razviti u priču koja može da potraje. U drugoj polovini septembra bavićete se introspekcijom i emocijama. Biće potrebno neko vreme da određene rane zarastu, ali nemojte prebrzo odustajati, jer ste sposobni za mnogo toga, samo morate da verujete sebi.

bailey-mahon-ZiWt3QQ8fVs-unsplash.jpg
Unsplash/Bailey Mahon 

VAGA

Biće preporučljivo da se zauzmete za sebe u sukobu koji će se možda desiti početkom septembra. Slušajte sebe, sigurno nema potrebe da im šansu, nećete se pokajati. U drugoj polovini septembra, Vage koje su uvezi očekuju škakljivi razgovori koji će vam otvoriti dodatna pitanja. Umesto da se radujemo susretu poslednjih dana septembra, misli će biti razbacane i nemirne. Bićete opterećeni pronalaženjem unutrašnjih odgovora, ali nećete moći sami da odgovorite na sve.

ŠKORPIJA

Pošto ste se u poslednjem periodu zasitili određenih situacija koje se nikuda ne pomeraju, o velikim promenama ćete se sami pobrinuti. U oblasti ljubavi, ponosno ćete pomesti loše raspoloženje i krenuti ka opuštenijoj vezi i komunikaciji. U drugoj polovini meseca, Mars u Vagi će vas ubediti da počnete da razmišljate o sebi i svojim željama. Vodite računa o boljem odnosu i u krugu porodice, posebno onih koji se nalaze u raznim nesporazumima. Umor ćete pobediti golicavom ljubavnom porukom. Probudite se na vreme i nastavite hrabro.

STRELAC

Mars u znaku Vage omogućiće vam da se saberete i ciljate na bolji osećaj u septembarskim danima. Venera, koja prelazi u direktnu fazu u znaku Lava, značajno će poboljšati vašu komunikaciju. Singl Strelčevi neka naprave korak napred sa novim ljudima koji će ući u vaš život. Lakše nego inače ćete se predati ležernom tempu. U poslednjem delu septembra, kada će vas pratiti uticaj Sunca u Vagi, oni koji nisu zadovoljni odlučiće da razjasne svoje emotivne odnose. Organizujte se ovaj put na način koji samo vama odgovara.

JARAC

Zbog napetosti u ljubavnim odnosima nešto bi moglo biti pogrešno shvaćeno, što može dovesti do sukoba. Bolje je da pažljivo slušate, samo tako možete izbeći razne neprijatnosti. Zaustavićete se na pola puta i shvatićete da ste zapravo želeli da ugodite, a ne da se ističete. Zato bolje sačekajte, posebno one Jarčeve koji imaju osećaj da niste na pravom putu. Biće izuzetno teško uskladiti želje, pogotovo ako neko neće imati dovoljno vremena da ispuni svoja obećanja. Samci, pre nego što uđete u vezu sa nekim, prvo razmislite šta vas zaista čini srećnim.

VODOLIJA

Ne tražite izgovore ako smatrate da određene odluke voljene osobe nisu u vašem domenu i da vam ne prijaju. Iako je poznato da mnogo puta gubite vreme sanjareći, posmatraćete na realan način i preduzeti odlučan korak. Na trenutak ćete biti opterećeni nečim što ćete morati polako da otpuštate, doduše teška srca. Važno je da sredinom meseca izađete iz napete atmosfere, jer vas mnogi svojim komentarima ometaju u promenama. Krajem septembra biće manje ljubavnih pitanja nego inače, pa ćete odahnuti. Neko će nagovestiti nešto što će probuditi nalet emocija.

RIBA

Ostanite početkom septembra, uprko lepim obećanjima, na čvrstom tlu. Ribe u vezi, uprkos manjim nesuglasicama, naći će zajednički jezik, podržavaće jedni druge u važnim odlukama i stajati jedni uz druge u teškim trenucima. Slobodne Ribe, čak i ako budete odbijeni, samosažaljenje će biti najgore rešenje. Krajem septembra očekujte neočekivane preokrete i brze promene i pokušajte da izbegnete sukobe zbog različitih stavova. Poslednjih dana septembra dolazi čudna želja, zaista ćete poželeti da se bivša veza ponovo oživi.