Ne čudi što će septembar 2023. doneti neverovatne vesti o ljubavi za 3 horoskopska znaka, jer svi dobijamo romantični podsticaj. Ovaj mesec donosi skoro više nego što možemo da podnesemo u pogledu ljubavi, intenzivne naklonosti i emocionalne povezanosti sa ljudima koje volimo i koje cenimo.

Merkur u Jupiteru nam pomaže da svoju ljubav prenesemo rečima i delima. Pomalo smo smeli i neustrašivi, zahvaljujući Jupiterovim tranzitima koji prate naše putovanje.

Postoji određeni osećaj drugarstva tokom septembra 2023. godine, što nam daje do znanja da nismo samo u romantičnim vezama već smo zaljubljeni u ljude koje možemo nazvati i prijateljima. Kada prođemo kroz tranzite kao što je Sunce u trigonu sa Plutonom i pređemo u jesenju ravnodnevicu Sunca u Vagi, ne samo da ćemo osetiti ljubav, već ćemo osetiti poverenje, potencijal i posebnu i jedinstvenu vezu koju imamo sa ljudima sa kojima smo.

U nastavku saznajte koja 3 znaka će imati najviše sreće u ljubavi u septemebru 2023. godine.

LAV

Nakon što ste prošlog meseca proslavili rođendan, osećate se optimistično i spremni ste za sjajnu novu sezonu. Septembar je uvek bio dobar mesec za vas i ovaj neće biti drugačiji. Međutim, imate nekoga u svom životu zbog koga sve što radite čini punim nade i uzbudljivije, a s vremenom ste naučili da cenite dobre trenutke, jer ih može biti malo.

To je ono što je 'tema' septembra za Lavove. Ideja je da je život kratak, ali da ga možete učiniti slatkim ako se sklonite s puta i samo pustite da dobra vremena dođu. Napuštanje Device i ulazak u sezonu Vage pred kraj meseca znači da želite više od svog života. Želite kvalitet. Želite da podelite. Želite balans. Septembar 2023. vam donosi veliko bogatstvo utoliko što je ovo mesec kada sve ovo shvatate mnogo lakše. Vrlo brzo se upuštate u poverenje i ljubav, i to je dobar osećaj.

Postoje određeni horoskopski znakovi koji zajedno čine neraskidivu vezu - ljubav im je jednostavno predodređena.
Unsplash/Carlie Boshoff 

DEVICA

Imaćete rođendansku proslavu ovog meseca, što vas uvek ohrabruje. Niste jedan od onih koji zaziru od ideje o zabavi, a možda ćete je imati ovog meseca. Imate divnu osobu u svom životu koja misli na sve, i iako je ta osoba daleko od savršene, ona je 'vaša' i jako je volite.

Kako se približavate sezoni Vage, osećaćete se lakše u vezi sa idejom prihvatanja, što će umiriti vaše divlje srce. Počinjete da razmišljate o tome šta želite da radite do kraja godine, a saznanje da imate nekoga ko vam je veran i odan vam olakšava planove.

RIBE

Septembar 2023. je mesec za koji možete da kažete da će vaš ljubavni život vratiti na pravi put, a ovo pokriva i vezu u kojoj se trenutno nalazite. Nećete naći nekog novog, niti ćete pokušavati. Znaćete da je osoba sa kojom ste u ovom trenutku neko kome verujete i da je za to poverenje trebalo mnogo vremena. Ovo vam daje snagu i samopouzdanje da počnete da planirate kako ćete da provedete jesen.

Možda ste celo leto proveli na poslu i želite romantičan beg samo za vas dvoje. Oboje to zaslužujete, ali ne samo to: i vi to možete sebi da priuštite, jer je septembar unosan mesec za one rođene u znaku Riba. Putovanja i avanture očekuju vas oboje.