Nedeljni horoskop od 9. do 15. oktobra!

OVAN

U ponedeljak, kada će Mesec biti u Lavu, događaji će se nizati velikom brzinom, a vi ćete biti previše psihički opterećeni da biste se bavili komplikovanim situacijama i ljudima oko vas. Neće vas poštedeti neko od kolega, što ne bi trebalo da vas previše muči. Krajem nedelje, kada Mars bude prešao u znak Škorpije, pokušajte da odlučite kako da napravite korak napred i da se odmorite od svega što vam stvara pritisak.

BIK

Na poslovnom planu, ova nedelja donosi stabilnost i sigurnost za vas. Ovo je savršeno vreme za planiranje dugoročnih ciljeva i ulaganje u sebe. Možda ćete otkriti novi hobi koji bi se mogao pretvoriti u unosan posao. Na ljubavnom planu, pred kraj nedelje sve će se razjasniti, pa nemojte da dozvolite da vas uznemiravaju stvari koje nisu vredne toga. Iskoristite priliku da dobijete odgovore.

BLIZANCI

Početkom nedelje bićete pomalo rasejani. Želite da verujete u nešto što ste čuli, ali ipak treba da proverite šta je istina, a šta nije. U subotu, kada nastupi pomračenje Sunca, domišljatost će vas spasiti u svemu što radite. Ako se slučajno nađete u nedoumici na polju emocija, fokusirajte se na ono osećate iznutra. Očekuju vas zanimljivi razgovori. U nedelju ćete hrabro i samouvereno putovati zacrtanim putevima. 

RAK

Uz energiju Sunca u Vagi probudićete mladalačku energiju i razmišljati o lepim stvarima za kojima čeznete. Poželećete da nastavite nešto što vas je već nekoliko puta razveselilo, ali pazite da se usput ne upletete u razne probleme. U subotu, kada energija Sunčevog pomračenja može da vas optereti, potražite odgovore i rešenja, posebno ona koja dugo tražite. U nedelju se spremite za neke novine na ljubavnom planu. Razmislite o unapređenju svog prostora i provođenju više vremena sa najbližima.

Praznici nam stižu... provedite ih sa porodicom u što boljem raspoloženju i vedrijem tonu!
Massimo Dutti via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

LAV

Početkom nedelje na vas će uticati energija Venere u znaku Device, pa ćete se naći u stresnoj situaciji. U subotu, kada će svi biti nervozni zbog pomračenja Sunca, dajte sve od sebe i pokušajte da povratite poverenje osoba koje su vam važne. Nedelja će biti srećniji dan, samo ostanite uporni do kraja nedelje. Imate priliku da zablistate na poslovnom planu, samo budite hrabri i pokažite sve što umete.

DEVICA

U poslednjem periodu previše sumnjate u sebe, usled čega svoje potencijale ne koristite u potpunosti. Postavite prioritete i fokusirajte se na svoje ciljeve. Pametno upravljanje vremenom biće ključno. Sa tranzitom Venere u vaš znak ulazite u srećniji period. Napravite hrabar korak i na ljubavnom polju, jer će vam posle iskrenog razgovora sve krenuti u pozitivnom smeru. 

VAGE

Teško ćete se pomiriti sa planovima koji se prave bez vašeg znanja, a koji dolaze sa energijom Venere u znaku Device. Poželećete prijatno putovanje koje donosi opuštanje u pravom smislu te reči, naporan rad vam nimalo neće prijati. Na emotivnom polju, pred kraj nedelje, kada Mars pređe u znak Škorpije, biće vam lakše da odlučite šta zaista želite. Emocije će se polako stabilizovati, kao i odnosi u vezi sa porodicom.

ŠKORPIJA

Ako vas u oblasti posla i novca upozore da odugovlačite, bićete još nemirniji i nestrpljiviji. Ako ste nezadovoljni, uz pomoć energije Venere u Devici, koja donosi realan pogled na stvari, razmislite gde leži pravi razlog problema. U subotu ćete, uprkos pomračenju Sunca, zadržati ponosan stav, jer ćete prikupiti dovoljno dokaza, a takođe ćete imati poslednju reč. Uspećete da izbegnete saradnju ili druženje koje nije po vašoj meri.

STRELAC

Zbog Venere u Devici, na stvari vezane za karijeru i novac gledaćete veoma racionalno. Ne dozvolite da vaša finansijska situacija nastavi da nekontrolisano varira kao do sada, napravite bolji plan. Ništa neće biti idealno u subotu, kada nastupi pomračenje Sunca, pa ostavite stvari koje trenutno ne možete da popravite. U oblasti porodičnih odnosa, od vas će se tražiti veća prisutnost i pažnja, a vaš odgovor na to videće se u nedelju.

JARAC

Ljubavne vibracije će vam biti sve povoljnije sa prelaskom Venere u zemljani znak, pa iskoristite njihov uticaj u pravom smeru. Konačno ćete se, što vam obično nije najkarakterističnije, prepustiti toku života. Oslobodite se u subotu, kada će vas dodirnuti energija pomračenja, i razmislite o svemu pre nego što reagujete. U poslednje vreme ne obraćate dovoljno pažnje na svoje zdravlje, pa zastanite malo i razmislite da li je sve kako treba.

VODOLIJA

Ove nedelje doživećete mešavinu svega -  bezbrižnih trenutaka, opuštanja, ali i ozbiljnijih nedoumica. Marsov prelazak u Škorpiju 12. oktobra pomera vaš fokus na profesionalni plan - u narednom periodu pitaćete se da li je sav trud koji ste ulagali u posao bio uzaludan. Za vikend je moguće neočekivano putovanje sa bliskom osobom.

RIBE

Pronađite novu inspiraciju, nešto što će vas odvojiti od rutine u kojoj se trenutno nalazite. U subotu, energija pomračenja Sunca vam neće biti naklonjena pa će i vam biti teško da donosite odluke. Sada kada se Venera, jedna od planeta koja najviše utiče na vas, smešta u vaš suprotan znak Device u naredne četiri nedelje, osetićete potrebu da preispitate vaše ljubavne odnose.