Ljubavni horoskop je pod jakim uticajem ovih astroloških tranzita i svaki znak će osetiti njihove efekte.

5. oktobra Merkur ulazi u znak Vage, a 22. oktobra stiže do Škorpije. Mars će takođe ući u Škorpiju 12. oktobra 2023. 9. oktobra Venera menja znak, dostižući znak Device. Dobar deo meseca odvija se sa Suncem u znaku Vage, ali od 23. oktobra počinje sezona Škorpije, koja je, kao što vidite, zvezda meseca.

Dva pomračenja se dešavaju 14. i 28. oktobra, prvo na mlad Mesec u Vagi, a drugo na pun Mesec u Biku.

U nastavku saznajte šta ljubavni horoskop za oktobar 2023. donosi vašem horoskopskom znaku!

Ovan

Dobijate kosmičku energiju koja vas čini nezaustavljivim. Uspećete u svemu što poželite u narednom periodu. U ljubavnom smislu, podržava vas Mars, koji vas čini privlačnijim i strastvenijim nego ikad. Vaš partner će se jednostavno topiti u vašim rukama. Potrudite se da provodite više vremena zajedno. Takođe, obratite pažnju na svoju porodicu.

Ako ste slobodni, to je mesec u kome vam se zvezde smeju i postoje šanse da se u vašem životu pojavi neko poseban.

Bik

Venera stiže u sektor vašeg života koji kontroliše zadovoljstva i zabavu. To znači da će oktobar biti onaj u kojem ćete naučiti da se odvojite od stresa i briga kako biste ostavili više prostora za opuštanje i ljubav. Ponovo ćete otkriti prijatne stvari u vašoj ljubavnoj vezi ili čak u odnosu koji imate sa svojom osobom. Dobar je mesec za terapijski proces, bilo da razgovarate sa psihologom ili birate hobi koji leči vašu dušu.

Ako niste u vezi, vrlo je moguće izgraditi ljubavnu priču.

Blizanci

Merkur, vaš vladar, pomaže vam da odaberete najbolje stvari za vas u narednom periodu. Oktobar će biti pun promena, a vaš ljubavni život može da trpi. Postoje sve vrste znakova da možda niste na pravom mestu ili sa osobom koja vam je namenjena. Ne bežite od stvarnosti, već naučite da prihvatite da bi vaš put mogao biti drugačiji. Budite otvoreni i verujte savetima svojih prijatelja.

Ako ste slobodni, oktobar nije dobar mesec za zaljubljivanje, ali možete da se družite, upoznajete ljude i bolje razumete šta vam se sviđa ili ne sviđa kod potencijalnog partnera.

Rak

Pomračenja će uzdrmati vaš život na najdramatičniji mogući način. Pošto imate posebnu vezu sa Mesecom, zapamtite datume 14. i 28. oktobar, jer ćete tih dana dobiti posebne informacije iz Univerzuma. Pratite ljude oko sebe i vidite ko zaista želi vaše dobro. Moguće je da ste okruženi određenim toksičnim ljudima, koji vam prenose negativnu energiju. Možete mnogo da promenite u svom okruženju ili čak u ljudima sa kojima radite.

Ako ste sami, ljubav koju ste oduvek čekali je bliža nego što ste mislili.

Lav

Početkom meseca Venera napušta vaš znak, krećući se ka znaku Device. Ovaj tranzit prati i lagano razočaranje u ljubav. Ako niste dugo bili sa svojim partnerom, možda ćete saznati neke stvari o njemu koje će vas iznenaditi. Ako imate dužu vezu, šanse za svađu su prilično velike, jer se u vašem životu pojavljuje talas monotonije i nezadovoljstva. Biće neophodno da naučite da se prepustite sebi i izgladite sukobe.

Ako niste u vezi, ovaj mesec će vam doneti mnoge izazove na ljubavnom planu.

Devica

Imate sreće u oktobru, jer Venera godišnje posećuje vaš znak, donoseći med i mleko u ljubavni sektor. Osećate se kao da lebdite na ružičastim oblacima, a vaš partner je nežniji i ljubavniji nego ikada. Ovaj mesec je odličan za pravljenje velikih planova, zajedničko useljenje ili organizovanje posebnog putovanja. Sanjajte zajedno i neka vaša ljubav raste iz dana u dan.

Ako niste u vezi, zvezde će vam sigurno dovesti pravog partnera ispred vas. Morate biti spremni i dozvoliti mu da uđe u vaš život.

anima-visual-Tk-a9GSBBJA-unsplash.jpg
Unsplash/Anima Visual 

Vaga

Imaćete osećaj da se neka priča konačno završava tokom oktobra. Važan projekat za vas može se sada završiti ili veza više neće funkcionisati. Ova iskustva će vam ostaviti izuzetno važne lekcije za vaš razvoj. Vreme je da budete sami i sami donosite odluke. I, svakako, važne odluke očekuju vas do kraja godine. Ako postoje razgovori sa životnim partnerom ili skrivene stvari između vas, sada je vreme da ih popravite.

Ako ste slobodni, neće biti mnogo prilika da upoznate potencijalnog partnera, ali to ne znači da se ne možete zabaviti ili upoznati nove ljude.

Škorpija

Vi ste mesečeva zvezda i najomiljeniji znak zvezda. Planete se okupljaju u vašem znaku i krajem meseca počinje sezona Škorpije, što vam obezbeđuje ponovno rođenje na sentimentalnom nivou. Ako ste bili zahvaćeni svakodnevnom rutinom i životnim stresom, sada je vreme da uživate u vezi sa voljenom osobom ili prijateljima u svom životu i živite punim plućima.

Ako još niste u vezi, oktobar je mesec kada (bukvalno) Sunce obasjava vašu ulicu. Započećete ljubavnu priču kao u bajkama.

Strelac

12. oktobra Mars stiže u sektor vaše duhovnosti, pomažući vam da steknete svoju slobodu. Ostavite iza sebe one obrasce koji vas bole. Ako postoji ljubav iz prošlosti koja vas proganja, sada možete potpuno okončati tu priču. Određeni problemi koje imate sa partnerom biće rešeni sada, komunikacijom i mudrošću.
Ako ste sami, može se razviti veza sa nekim iz vašeg kruga prijatelja.

Jarac

Timski rad će vam biti važan tokom celog meseca. Od kolega na poslu, do prijatelja ili životnog partnera, svima će biti potrebna vaša energija. Provedite vreme pomažući onima oko sebe i učeći, zauzvrat, iz svojih interakcija sa njima. U pogledu druženja, vi ste najpovoljniji znak.

Ako niste u vezi, možda ćete sresti osobu zbog koje će vam srce brže zakucati.

Vodolija

Od 12. oktobra, Mars vas poziva da budete profesionalni aktivni. Vi ste favorizovani u pogledu karijere i dobijate jedinstvene mogućnosti. Naravno, to može značiti i određena odricanja u pogledu odnosa, posebno ako će vaš životni partner biti ljubomoran. Pronađite balans kroz koji možete dati energiju svojoj ljubavnoj vezi, inače možete očekivati sukobe, pa čak i razdvojenost.

Ako niste u vezi, sledeći period donosi novo poglavlje u vašem životu.

Ribe

To je mesec avanture, u kome ponovo otkrivate svoje srce, ali i određena osećanja prema onima oko vas. Na svog partnera ili muža ćete u narednom periodu gledati drugim očima, pronalazeći one kvalitete zbog kojih ste ga od početka voleli. Svađe i sukobi nedavnih vremena biće ostavljeni iza sebe, omogućavajući vam da volite svim svojim bićem. Zvezde vas favorizuju, pa uživajte u prilikama koje vam Univerzum pruža.

Ako ste slobodni, očekujte da ćete u oktobru upoznati nekog zanimljivog.

Izvor: https://sensa.mondo.rs/