Danas počinje Pun Mesec u Strelcu i donosi nam talase avanture, zabave i igara. Poznat i pod nazivom Cvetni Mesec, ovaj tranzit nas podstiče da se radujemo i sećamo se da je život bogat doživljaj svake emocije.

Pod Punim Mesecom u Strelcu osetićemo nalet optimizma u pogledu budućnosti. Tamo gde smo ranije mogli da vidimo zatvorena vrata ili blokade na putevima, ovaj Pun Mesec zasijaće novim svetlom, omogućavajući nam da vidimo otvoren put ka napred.

Da bismo iskoristili energiju Punog Meseca, zahvalnost će biti naš ključ. Što se više fokusiramo na obilje oko nas i što više možemo da slavimo tamo gde smo danas i osećamo se u miru sa svojom trenutnom situacijom, to ćemo više koristi osetiti.

U poslednje vreme uživali smo u mnogim spektaklima na nebu, od polarne svetlosti, potpunog pomračenja Sunca ili kiše meteora. Oni koji pažljivo posmatraju nebo videće da će Pun Mesec proći ispod crvene zvezde Antares, takođe najsjajnije zvezde Škorpije. 

design-1711359939171.jpg
Raw Pixel 

Koristite ovaj Pun Mesec kao podsetnik da tražite radost, da proslavite sve ono zbog čega se osećate dobro i da unesete malo avanture i igre u svoj život. Pronađite načine da se razvedrite i unesete zabavu u svoj život. Probajte nove stvari, družite se sa prijateljima zbog kojih se osećate dobro, radite nešto što rasplamsava vaše strasti...

Pun Mesec u Strelcu i Planeti snova

Neptun, planeta snova, aktivna je pod ovim Punim Mesecom dajući nam talas podrške kada je u pitanju ostvarenje sopstvenih snova. Usudite se da sanjate veliko; usudite se da dosegnete više i neka vas vodi svetlost Punog Meseca.

pexels-max-ravier-3348489.jpg
Pexels/Max Ravier 

Neptun je veoma kreativna planeta, pa će takvi projekti biti posebno podržani. Kad god je Neptunova energija jaka, to je obično način Univerzuma da nas podseti da verujemo svojim instinktima.

Naša intuicija može biti pojačana pod Neptunovom čarolijom, tako da ako postoji nešto čemu morate da zatvorite vrata - poslušajte svoju intuiciju. Neptun će nas voditi da nešto privedemo kraju, a pozitivne energije Punog Meseca biće garancija da će se otvoriti nova vrata.

Ako prolazite kroz težak period, pogledajte da li možete da se izvučete iz toga tako što ćete napraviti pauzu i odvojiti vreme za zadovoljstvo. Neka vam namera bude postizanje osećaja zadovoljstva i radosti - videćete kako to pomaže da se stvari promene.

Izvor: storybook.hr