Ove nedelje je sve u znaku promena i novih početaka dok tri planete ulaze u Blizance, donoseći lakoću, radoznalost i prilagodljivost. Dakle, u ponedeljak počinje sezona Blizanaca, koja traje do 20. juna. U četvrtak 23. maja je Pun Mesec u Strelcu i konjunkcija Venere i Jupitera u Biku što će označiti jedan od najsrećnijih dana u godini, savršen za manifestovanje želja. Za vikend (u subotu) Jupiter ulazi u Blizance, gde će ostati do juna 2025. godine, poboljšavajući prilagodljivost, smisao za humor i komunikacijske veštine za opšte blagostanje.

Ovan

U ponedeljak, kada dođe do konjunkcije između Sunca i Urana, počeće da se otvaraju avanturističke i originalne ideje. Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) inspiriše vas da unesete više nade, optimizma i poverenja u svoj život. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) transformiše vaš odnos prema finansijama na bolje. Jupiter ulazi u Blizance (petak) i daje vam masterclass lekciju na polju komunikacije.

Bik

Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) osvetljava vaš sektor intimnosti, pomažući vam da učinite teške, ali neophodne stvari koje će ojačati vaše odnose. Konjunkcija Venere i Jupitera u vašem znaku (četvrtak) pomažu da krenete sa ostvarivanjem onih naizgled malih, sitnih želja  koje pružaju mnogo radosti. Jupiter ulazi u Blizance (petak) i postavlja temelje za godinu dana finansijske slobode i sigurnosti na polju karijere.

Blizanci

Srećan rođendan, Blizanci! Ako je romansa na vašem rođendanskom spisku, Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) želi da vam je pruži. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) nežno završava priču koja vas je kočila. Jupiter po prvi put nakon 12 godina ulazi u vaš znak (petak) i započinje jednu od najtransformativnijih i najradosnijih godina vašeg života. Neka se svi vaši snovi ostvare!

Rak

Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) podstiče vas da postavite male ciljeve za velike promene koje pokušavate da ostvarite na dugoročnom planu. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) je društvena, pa se okupite sa prijateljima i proslavite je. Jupiter ulazi u vašu zonu zatvaranja poglavlja u Blizancima (petak), započinjući proces završetka i izlečenja tokom naredne godine. Iako duboko u sebi želite da počnu pozitivne promene, biće neophodno da prvo prihvatite sve lekcije iz prošlosti.

Lav

Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) želi da izrazite svoju istinu. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) privlači jednu novu priliku kroz profesionalni odnos koji vam pomaže da uspete. Jupiter ulazi u vašu zonu prijateljstva u Blizancima (petak), započinjući jednu od najsocijalnijih i najpovezanijih godina vašeg života. Spoznaćete jasne misli koje će vam dati alternative i najbolja moguća rešenja, koja će sadržati malo rizika. Zaljubljeni, u subotu i nedelju, kada će mesec biti u Vagi, biće vremena za iskrene razgovore.

Devica

Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) vam daje snagu da prihvatite ono što osećate. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) vas vodi ka planiranju novih putovanja koji vam pomažu da proširite svoje horizonte. Jupiter ulazi u vašu karijernu zonu u Blizancima (petak), započinjući priču o uspehu u vašem karijernom sektoru koja će trajati godinu dana. Neko će vam prići krajem nedelje, pa iskoristite otvorene mogućnosti za razgovor koje u subotu donosi konjunkcija Sunca i Jupitera. 

Saznajte šta vašem znaku otkriva nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2023. godine!
Unsplash/Zero Take 

Vaga

Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) želi da probate sa jasnom komunikacijom za jasnije razumevanje. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) donosi senzualne susrete -sledite vaše želje. Jupiter ulazi u vašu zonu istraživanja u Blizancima (petak), a uprkos tome što ste sigurni u sebe, osećaćete napetost. Ne brinite previše, već radije postupajte u skladu sa svojom trenutnom emocionalnom situacijom. Uz pomoć Mesečeve energije u vašem znaku rešićete nešto što vas je mučilo u vezi sa prošlošću.

Škorpija

Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) vam pomaže da ostanete smireni i osetite balans u svim aspektima života. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) ulepšava i harmonizuje vaše odnose na neverovatne načine. Jupiter ulazi u vašu zonu transformacije u Blizancima (petak), pomažući vam da vodite pozitivan unutrašnji razgovor sa samim sobom. Pošto će vas Mars u Ovnu ispuniti hrabrošću, iskoristićete svoje znanje i domišljatost da napravite poseban potez, koji vam se donedavno činio nemogućim.

Strelac

Mesec sija za vas, Strelčevi! Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) vas podseća na moć navika i rutina za opštu dobrobit. Jupiter ulazi u vašu zonu romantike u Blizancima (petak), započinjući priču o ljubavi, odnosima i hemiji baziranoj na onoj staroj "suprotnosti se privlače" krilatici. Biće vam posebno potrebno više mira i opuštenije komunikacije koju ćete dobiti u prijateljskim krugovima.

Jarac

Odmarajte se, Jarčevi. Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) osvetljava vaš sektor povlačenja, pomažući vam da uzmete prekopotreban dan odmora. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) vas inspiriše da hrabro podelite istinu sa bliskim osobama. Jupiter ulazi u vašu zonu blagostanja u Blizancima (petak), motivišući vas da preduzmete male korake ka jačem, fleksibilnijem mentalnom zdravlju, gde ne morate sve shvatati preozbiljno.

Vodolija

Pun Mesec u Strelcu (četvrtak) vas ponovo povezuje sa prijateljima i zajednicom nakon meseca gde je najveći fokus stavljen na posao. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku (četvrtak) je moćno vreme za prihvatanje novih misli i osećanja. Jupiter ulazi u vašu zonu kreativnosti u Blizancima (petak), otključavajući nove načine postojanja, činjenja i stvaranja za koje niste znali da ih imate u sebi. Protiv lošeg raspoloženja izborićete se u nedelju, kada Mesec bude u Vagi.

Ribe

Podignite se, Ribe. Pun Mesec u Strelcu u četvrtak je vaš trenutak proboja na profesionalnom planu - veliki rizik povlači i veliku nagradu. Konjunkcija Venere i Jupitera u Biku u četvrtak pomaže vam da se izlečite kroz razgovor, umesto da patite kroz vođenje monologa sa samim sobom. Jupiter ulazi u vašu zonu doma u Blizancima u petak, podržavajući vaše napore da pronađete pripadnost. Mars u Ovnu vraća vaš nivo samopouzdanja na najvišu lestvicu.

Izvor: ELLE/N.K.