Malo smo razočarani.

Naime, godišnja dodela Oskara možda je donela očekivane pobede Leonarda i Brie, ali onaj očekivani glamur crvenog tepiha kao da je nekako izostao. Nije da nije bilo glam kreacija koje su nam se svidele ( Gaga- Theron- Watts, omiljene), ali nijedna nas nije ostavila bez teksta svojom dekadencijom, ektravagancijom.

Nijedna nije izmamila uzdah, jedno wow... dok nismo pregledali fotografije sa crvenog tepiha afrer partyja, koji doduše nije red carpet Oskara, ali je tradicionalno zvaničan deo Oskara.   

Naime, dok se 88. dodela Oskara još uvek nije završila u Dolby teatru, najpoznatije holivudske zvezde su već mahom napustile imponzantnu prostoriju, nastavljajući da slave noć filma i glamura na tradicionalnoj after party žurci koju već godinama organizuje magazin Vanity Fair. 

Među njima je bila i prelepa Jessica Alba koja se pojavila u možda i najlepšem svom red carpet izdanju!

Odevena u čarobnu, prepunu nabora belu haljinu Roberta Cavallija, s dubokim ali decentnim dekolteom i prikrivenim šlicem, Alba je mamila uzdahe raskošnom lepotom. U stilu neke rimske ili grčke boginje, Jess je finiširala haljinu debelim crnim kaišem koji je imao zlatnu ovalnu kopču i fantastičnom statement ogrlicom od zlatnih, nanizanih lanaca Davida Webba.

Njeni glam talasi u kosu, smeđa senka, bronzer i breskavst ton ruža koji je otvorio njenu nežnost sjajno su zaokružili ovo glam izdanje američke lepotice. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija