# Izaberite svoj +1

Želite da na žurku ponesete luckastu kreaciju? Jednostavno pozovite prijateljicu i nagovorite je da se pridruži vašem stilskom eksperimentu. Najbolje drugarice koje usklađuju svoje outfite jesu nova crna!

# Pantalone su sve, samo ne dosadne 

Upravo suprotno, pantalone su sada postale jednako zanimljiv izbor kao i svečane haljine. Samo obratite pažnju na sve veći broj glumica koje za bitne događaje radije biraju nogavice nego suknje. Razmišljajte u pravcu Emmae Watson i Dianae Kruger: drapirano, asimetrično i sjajno. Nema greške!

# Štikle nisu must have

Prošle godine podigla se prašina kada je ženama na Kanskom festivalu zabranjeno da se na premijerama pojavljuju u ravnim cipelama. Čelnici festivala očigledno nisu videli koliko elegantne one mogu biti, a ovo je pravilo koje zaista vredi prekršiti. Dodajte malo glamura izborom metalik modela.

# Prigrlite čipku

Čipka se provlačila na listi trendova, ali ovog proleća doživeće pravi bum. Nabavite nežnu lepršavu kreaciju sa zvonastim rukavima po uzoru na Michael Kors kreaciju koju je nosila Sienna Miller.

# Igrajte grubo

Šta je to što Francuskinje čini najbolje obučenim ženama na svetu? Stav, naravno! Ali, ima nečega i u njihovom kreativnom kombinovanju pank i ženstvenih elemenata: tvid kaput uz razbarušenu kosu, suknja u pun krug i razmazan karmin. Mariene Jeanne i Caroline „masterirale“ su takav look.

# Nikada vam nije kasno za novi početak

Emily Ratajowski živi je dokaz da lako možete proći put od kokete do kul devojke (i nazad).

# Istaknite ključne tačke

Ramena nastavljaju da budu u fokusu modnih dizajnera kao njihova omiljena erogena zona. Poigrajte se volumenom i bogatim teksturama.

# Koža!

Malo gole kože nikada ne izlazi iz mode. Strategijski raspoređeni prorezi i prozirni materijali jednostavno ne mogu da promaše. Držite se umerenosti, ali otvorite šlic na suknji nekoliko centimetara više.

# Tonirajte

Podignite oblačenje na novi nivo držeći se recepta da uklopite jednu boju u nekoliko nijansi. Ovo zahteva malo planiranja, ali taj wow efekat je vredan toga.

Priredila: Jelena Karakaš

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija