Kako se bliži proleće, svi polako razmišljamo o stylish kombinacijama, jer zahvaljujući suncu, više ne moramo da mislimo kako ćemo sastaviti dnevni outfit kreirati maksimum tako da nam na prvom mestu bude toplo.

Oduvek smo se pitali kako devojke koje nose titulu “best dressed” tvrde da ne razmišljaju mnogo o svojim dnevnim kombinacijama, a svaki put nas iznova i iznova oduševe i inspirišu. 

E pa, mi smo malo istraživali i zaključili da to baš i nije jednostavno kako zvuči, biti svaki dan toliko opušteno, a opet toliko stilski odeven.

Za one koji vole duže da spavaju i nemaju tu moć spontanog casual odevanja rano ujutru, izdvojili smo par saveta:

# Ako vidite neku inspirativnu, a jednostavnu dnevnu odevnu kombinaciju sačuvajte, slikajte ili jednostavno zapišite komade garderobe koji vam se sviđaju, a koje još ne posedujete u svom garderoberu.

# Ako ste uspeli da skockate kombinaciju koja vam se sviđa i želite povremeno uz minimalne izmene da je ponovite, a pomalo ste zaboravni, uslikajte se.

# Gde pronaći svakodnevnu inspiraciju i eventulno sačuvati sve one outfite koji vam se dopadaju na jednom mestu? Pinterest je tačan odgovor. Društvena platforma koja pruža inspiraciju u skoro svim sferama života, a najviše u sferi mode, što nam u ovom slučaju ogovara.

Pokušajte da ove korisne savete uvedete u svoju dnevnu rutinu, uštedite na vreme i olakšajte sebi svakodnevnicu. 

Pokazaćemo vam par kombinacija da vas inspirišemo za poćetku, a svaka sledeća desetominutna posveta Pinterestu i više nikada neće zafaliti fashion ideja, obećavamo.

Naši ključni komadi? Teksas jakna, plisirana suknja, džins visokog struka, kožna uska suknja i majica na štrafte.

Foto: inthefrow.com

Foto: fireonthehead.com

Foto: Instaram / @harperandharley

Foto: catesthill.com

Priredila: Milana Bulatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija