Topla jutra, sunačani dani i poseban prolećni vajb koji se oseća u vazduhu je doneo mnogo nove energije, ali i trendova.....

(Jessica, Kate, Rosie: 7 prolećnih kombinacija poznatih dama)

Ove sezone uživamo u drugačijim siluetama, formama i oblicima koje su blogerke prve prihvatile i već prošetale svetskim metropolama.

Zato smo odabrali 12 savršenih prolećnih kombinacija, koje objedinjuju sve stilove - od boho i svedenih formi koje vezujemo za miimalizam, do monohromatskih kombinacija, koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

# Blogerka Maja Wyh savršeno je iskombinovala atraktivni model baletanki sa pertlicama koje se vezuju oko članka i crop pantalone sa spuštenim turom. Oversize bunda je samo sloj, koji celu kombinaciju čini mnogo efektnijom.

Foto: Maja Wyh

# Poznata blogerka Pernille Teisback, sa bloga The You Way je pravi profesionalac kada je reč o slojevitom odevanju. Ona je pretežno jednostavnu kombinaciju koja se sastoji od crnih traperica i belih cipela na špic unapredila sa dve košulje. Jedna ispod druge? Zašto da ne!

Foto: The you way

# Ljubitelji ležernih izdanja će se oduševiti prolećnom kombinacijom Natalie Off Duty (Natalie Suarez) koja je unela živosti svom looku uz pomoć jarke narandžaste boje....

Foto:Natalie Off Duty

# Darja Barannik je možda prekrivena od glave do pete, ali široke traperice sa obilje lepršavog materijala (volana) nas podsećaju na prolećne i letnje dane....

Foto:Darja Barannik

PageBreak

# Blogerka koja stoji iza The Fashion Easter sajta je Tine Andrea koja je uspela da zameni klasičnu kožnu moto jaknu i svilenu bomberku, srebrnom jaknom. I to nam se veoma dopada.

Foto: The Fashion Eaters

# Ovo je prava igra proporcija i krojeva u izvođenju blogerke Hedvig Sagfjord. Crni dugački mantil se savršeni uklopio sa belom tunikom, koja poseduje dubok prorez sa strane, a Chanel cipele su stavljene u prvi plan!

Foto: The Northern Light

# Prepoznatljiva kao ljubitelj monohromatskih odevnih kombinacija, Shini Park je ovog proleća odabrala da ponese crne traperice i mantil zajedno sa belim cipelama. 

Foto: Park and Cube

#  Još jedna dama je rešila da rizikuje ovog proleća, i očigledno joj se to isplatilo. Zina Charkopolia, sa popularnog bloga Fashion Vibe odabrala je da ponese belo odelo koje se sastoji od kilota i tunike- i načisto nas je oduševila. Posebno su interesantni aksesoari u crnoj boji, koji su celu kombinaciju učinili mnogo elegantnijom.

Foto: Fashion Vibe

PageBreak

# Lucy Williams je uverena da bodi nije potreban tokom aprilskih dana u Londonu... Ali on se može dobro iskoristiti. Poznata blogerka je ovaj odevni komad ponela na sasvim drugačiji način, i to preko bele bluze.

Foto: Fashion Me Now

#Ova IT devojka obožava da nosi chic outfite! Anum Bashir koja piše na svom blogu Desert Mannequin iskombinovala je oversize denim jaknu, damsku torbu maslinasto zelene boje,  upečatljivu maramu!

Foto: Desert Mannequin

# Basic komadi, poput jeansa, crnog mantila i belih patika mogu izgledati jednako dobro i zanimljivo. Tajna? Obratite pažnju na izbor aksesoara, po ugledu na blogerku Camille Charriere.

Foto: Camille Over the Rainbow

# Marie Hindkaer Wolthers sa bloga Blame it on fashion je pokazala kako da na najbolji način iskoristimo nešto deblje,zimske komade. Ponesite kožne pantalone sa blago podvrnutim nogavicama, zavrnite rukave i na kraju dodajte stylish obuću. 

Foto: Blame It On Fashion

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija