Taylor Swift spada u osobe koje ili volite, ili ne možete da smislite, odnosno nije vam jasna histerija za njima. Mi definitivno spadamo u ovaj drugi krug ljudi koji koliko god da se trudio nije mogao i još uvek ne može da shvati zašto veliki deo sveta ludi za plavokosom pevačicom.

Isti odnos smo imali ne samo prema njenoj muzici, već i odeći koja nam je uvek bila neka prefinjena verzija girly / lady stila, ali bez harizme i bez smelosti da proba i eksperimentiše sa različitim stilovima, printovima, krojevima.

Međutim, o njenoj popularnost u Americi nema diskusije. Amerikanci je prosto obožavaju!! Toga je svesna bila i Anna Wintour koja je poslednji broj Vogue magazina posvetila omiljenok američkoj pevačici novije, mlađe generacije. Čelična dama je ipak Swiftovu za potrebe snimanja potpuno transformisala iz nežne, krhke devojke iz susedstva u vamp, urbanu i stylih damu koja je nova muza Hedija Slimanea.   

Neočekivana ali odlična transormacija pevačice je naišla na sjajne reakcije...

"Taylor je prelepa devojka, ali je vrlo konzervativna u svojim stilskim opcijama. Zato smo je transformisali u savršenui Hedi Slimane rock n' roll devojku. Saradnja je bila odlična i ono što me posebno raduje je njeno obećanje da će da nastavi sa ovakvim imidžom."

Nakon zajedničkog rada u Vogue, Anna je Taylorku pozvala da bude domaćin nedavno održane Met gale na kojoj je pevačica iznela sličan look kao iz editorijala za Vogue koji je krasio dramatičan ruž u tamnoj boji višnje, kratka, polumessy platinasta kosa, srebrna metalik haljina i statement rimljanke, sve s potpisom Louis Vuittona, odnosno Hedija Slimanea.

foto: Taylor Swift / Instagram 

foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija