Audrey Hepburn je jedna od najomiljenijih dama sedme umetnosti. To joj nisu samo omogućile šarmantne uloge u filmovima "Roman holiday", "How to steel a million dollar" i "Sabrina", već i gracioznost i savršen stil koji je postao popularan jednako kao i njene legendarne uloge.

Iako je bila mršavica, Hepburn je nosila svoje sićušne kilograme na jedan elegantan, prefinjen način, birajući udobnu a trendi garedrobu poput kultnog trenča, kapri pantalona, prugaste pamučne majice i haljina A kroja.

Nakon njene smrti, mnoge su nas dame podsetile na kultnu filmsku divu, ali nijedna nije uspela da postane "nova Audrey", što nismo ni očekivali...

Opet, desi se da nas određena kombinacija neke dame neverovatno podseti na slavni stil večne Holly Golightly, kao što je bio slučaj sa jednako šarmantnom i gracioznom Mirandom Kerr koja je pre nekoliko dana prošetala čak dva izdanja u stilu Hepburnove.   

Ženstvena i u stilu prave dame, Kerrova je u Los Anđelesu primećena u ležernoj šetnji odevena u cigaret crne pantalone i majicu s popularnim Breton prugama koje je nadogradila crnim Chanel baletankama.

Poluneuredan bob i okrugle naočare su finiširale look koji je bio slika i prilika legendarnih Hepburn izdanja.

Drugi look je bio rezervisan za šetnju sa sinom, kada je Kerr taman jeans i rolku takođe nadogradila baletankama. Sooo Audrey!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija