Ako ste filmska zvezda koja je već redovan gost Kanskog festivala, poput Blake Lively koja  bez obzira na trudnoću uživa u mondenskom Kanu, onda vam jedan od najpoznatijih festivala na svetu pričinjava tako drag, zabavan event od kog nemate nimalo tremu.

Ali ako ste dama koja je prvi put na crvenom tepihu festivala, onda definitivno mora da vas drma mala nervoza. Prijatna, ali opet nervoza...

Svoj debi na crvenom tepihu je imala Bella Hadid. Da li je bila nervozna ili ne, teško nam je da procenimo, ali smo zato sigurni da je odabrala sjajnu haljinu za debitantsko pojavljivanje na 69. Kanskom festivalu koji je sinoć otvoren premijerom novog Woody Allenovog filma „Cafe Society“.

Zanosna manekenka je na crveni tepih došla u pratnji dizajnera nakita Fawaza Gruosia odevena u prozirnu, nude haljinu s potpisom Cavallija, odnosno Petera Dundasa, novog kreativnog direktora Roberta Cavallija.

foto: Instagram / Bella Hadid

Opšivena svetlucavim, unakrsnim vezom, haljina je svetlucala pred objektivima okupljenih fotografa kao najsjajniji dijamant.Bella je raskošnu couture kreaciju finiširala Stuart Weitzman sandalama koje su takođe šljaštale ukrašene sitnim kristalima.  

foto: Instagram / Bella Hadid

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija