Pedesetčetvorogodišnja Sophie Fontanel, spisateljica i modna kolumnistkinja pariskog magazina L'Obs, može stati rame uz rame sa najstylish svetskim blogerkama.

(Jeanne Damas: Upoznajte šik Parižanku čiju estetiku ćete obožavati)

Samo jedan pogled na njen Instagram profil će vas odvesti u pravo modno carstvo, u kome vladaju neverovatno dobri krojevi, upečatljivi detalji i neobični vintidž komadi...

U jednom intervjuu nam je i potvrdila ljubav prema vintidž modi, otkrivši da čak 80 odsto njene garderobe je izrađeno upravo u ovom stilu.

Pored toga, Sophie je jasno istakla da se njen stil temelji na mekanim, nežnim komadima, sa određenim smislom za humor i blistavošću, pre nego atraktivnim. 

Ona je takođe za svoje čitaoce rešila da otkrije kako je naučila da sa stilom kombinuje komade. Kako izričito naglašava- to nema nikakve veze sa kupovinom nove odeće!

"Ako želite da budete dobro obučene i stilizovane, morate da učite gledajući stare filmove, posećujući muzej, i naravno- surfujući internetom", rekla je i dodala:

"Pored toga, trebalo bi da čitate dobre knjige, jer kada svoju dušu oplemenite lepim stvarima, to će se odraziti i na vaše odevanje."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija