Ako ste ikad mislili da neki komadi ili printovi ne idu jedni uz drugo, verujemo da ste analizirajući stil Olivije Palermo shvatili da takva modna pravila ne postoje. Izmišljena su. To je poznata Njujorčanka dokazala ne jedanput, već milion puta.

Cvetni print + pruge + koža? Može! Haljina od trikotaže + svileni bolero + patike? Može! Olivia je poznata kao dama koja spaja ne samo high fashion komade sa pristupačnim markama, već i naizgled "nespojive" kombinacije printa i materijala.

Poslednji look ne samo da je dokaz toga nego predstavlja možda i najalternativnije izdanje lepe brinete koja mahom šeta ženstvene, elegantne kombinacije za prave dame. Retko kada je vidimo u jednom rokenrol vajbu kakav je pratio njen poslednji outfit.

Naime, Palermo je ovoga puta iskombinovala prugastu haljinu sa šlicem i rajsfešlusom u prednjem delu, belu majicu, bele patike i kožnu, bajkersku jaknu sa nitnama, pravi rokenrol komad koji bismo očekivali u paru pre sa salonkama i skinny jeansom na šarmantnoj Oliviji.

Nadogradnja je bila potpuno neočekivana - skupa Hermes torba od kroko kože u tamnobordoj boji. 

foto: Instagram / oliviapalermosuperfans

Iako je ovo bio netipičan look Njujorčanke, bio je krajne funkcionalan za putovanje. 

A gde se uputila OP? Ka nedelji visoke mode koja je startovala pre nekoliko dana!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija