Jackie Kennedy je bila strastveni fan kreacija Olega Cassinia. Amal Clooney često nosi modele italijanskog kreatora Giambattiste Vallia, dok su Jennifer Lawrence i Marion Cotillard verne ambasadorke Diora.

Koliko god celebrity dame praktikuju da nose modele raznoraznih dizajnera, svaka od njih ima favorita u modnom svetu. Tako na primer, šarmantna Natalie Portman voli često da nosi Valentinove kreacije. Posebno one koje dokazuju da u holivudskom svetu, upravo ova zvezda ima najbolje noge!

Upravo smo je u jednom takvom videli na ulicama Njujorka kada su je fotografi uslikali u zatvorenom topu i mini suknji, ravnog kroja, puderastobeličaste boje, koje krasi ukrasni, raskošni vez u obliku cveta.

Valentinov kostim nas je podsetio na refiniranu eleganciju Jackie O s dozom italijanske suptilne otmenosti, a sam finiš izdanja je bio takođe classy - crven ruž, Diorove So Real naočare, crna torba i savršene čipkaste salonke u crnoj boji sa visokom i tankom potpeticom.  

Inače, Natalie (35) ovih dana promoviše svoj poslednji film "A Tale of Love and Darkness" i to odevena u stilu prave #girlboss devojke.

Takođe, ne smemo da zaboravimo da se s nestrpljenjem iščekuje njen takođe nov film, još jedna biografska ekraznizacija bivše Prve dame, "Jackie", čija premijera je zakazana za Venecijanski filmski festival koji startuje 31. avgusta.  

Ko zna, možda ju je baš život ali i stil zanimljive Jackie Kennedy Onassis inspirisao za ovu kombinaciju, ali u svakom slučaju, stilska petica za lepu Natalie. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija