Legendarna muzička grupa Beach Boys u svojoj pesmi opevala je kako svi želimo da budemo kul devojka iz Kalifornije. Ako su tu mislili na preplanulu malenu blogerku iz Los Anđelesa Oliviju Lopez, definitivno se slažemo sa njima! 

Dovoljno vam je samo nekoliko minuta na njenom blogu Lust for Life, dok skrolujete kroz njene outfit postove i neverovatne fotografije sa odmora vrlo brzo ćete poželeti da „ukradete“ njen fazon u kome najlepše stvari u životu imaju apsolutno pravilo prvenstva. 

Olivia je praktično veteran u svetu modnog i lifestyle blogovanja, svoj online dnevnik počela je da vodi još kao tinejdžerka, sa samo četrnaest godina. Danas ne bi bilo fer da je etiketiramo samo kao blogerku, ona se praktično bavi foto-žurnalizmom, pisanjem za raznovrsne magazine, a povremeno radi i kao kreativni konsultant. 

Lopezova je ozbiljna globtroterka, sa fantastičnim ukusom koji podrazumeva jednostavne šik kombinacije i idealna je osoba od koje možete mnogo toga da naučite. S tim će se složiti i više od 300.000 ljudi koji je prate na Instagramu, a ako ste se pitali, da, svoj blog naslovila je po pesmi Iggyja Popa, a ta mantra postala je njen životni moto. 

Uhvatili smo Oliviju na pola puta između Azije i Amerike i ekskluzivno za srpsko izdanje magazina ELLE popričali smo o putovanjima, kao i o jednoj od njenih najdražih destinacija za odmor, a to je koloritni Meksiko. 

Kako biste opisali svoj stil?

Globalna lutalica u formi garderobe. 

Šta za vas znači kovanica bon vivant?

Za mene je to pronalaženje istinskog luksuza u najboljim stvarima koje možete dobiti od života. U hrani, vinu, prijateljima i letnjim avanturama. 

Šta je najzanimljivije što ste doživeli u Meksiku?

Plivanje u kristalno čistoj tirkiznoj vodi u pećinama Cenote bilo je vrhunac mog putovanja. 

Koju destinaciju biste i nama preporučili?

Skoro sam putovala u Porto u Portugalu i potpuno sam se zaljubila u taj grad na obali! Tamo postoji neverovatno veliki broj slatkih kafea, umetničkih galerija, kao i bed&breakfast hotelčića koji su savršeni za letnji beg. 

Koja je to stvar koju prvu stavljate u kofer?

Sony a-7ii! To je vrlo lagana kamera koja ima impresivne performanse. 

Šta čitate dok putujete?

Upravo sam završila knjigu The Art of Travel Alaina de Bottona, a sada listam Bauhaus book u Taschen izdanju. 

Čemu se najviše radujete u nastavku 2016. godine?

Fokusiraću se na to da kreiram još mnogo zanimljivih travel vodiča, kao i intervjua na svom novom projektu, sajtu bonweekwender.com. 

Priredila: Jelena Karakaš

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija