Ukoliko spadate u one modne zaluđenike koji na svojoj follow listi imaju najbolje i najpopularnije blogerke na svetu, onda sigurno znate ko je Negin Mirselehi. Jer, ako ste i pomislili kako joj je stil too glam, too perfect, zapratili ste je zbog njenih veličanstvenih ombre lokni o kojima su se nedavno mnogi mediji raspisali tvrdeći kako Negin ima najlepšu kosu od svih dama na Instagram nebu.

Iako smo mi propustili da napišemo tekst o kosi lepe brinete, slažemo se sa njima, ali o kosi holandske blogerke ćemo nekom drugom prilikom. 

Negin se taman pojavila u trenutku kada smo se zasitili Chiare, Aimee, Pernille i ostalih blogerki, željni novog lica koji će nas zaintrigirati.

Persijska lepotica koja živi i radi u Amsterdamu, pre nego što je pokrenula sopstveni blog, jedan od najboljih u Holandiji, je dobila Master Degree u marketingu uverena kako je to njena budućnost. 2012. godine, iz hobija je otvorila svoju eponomnu modnu, beauty i lifestyle platformu na kojoj nije samo dokumentovala svoje stylish kombinacije već i putopise, beauty savete i predloge za određeni stil.  

Četiri godine kasnije, Negin iza sebe ima nekoliko saradnji sa high-end brendovima i preko 3.4 miliona pratilaca koji svaki dan prate zgode ove harizmatične 27-godišnje lepotice.

U razgovoru za Estee Lauder, Negin je otkrila nekoliko detalja o sebi:

Prva velika (skupa) kupovina: Klasična Speedy 30 Louis Vuitton torba za koju sam štedela od svoje 17 godine. I dalje je imam i često nosim, tako da ne žalim!

Koga bi volela da možeš da pozoveš na večeru iz snova, bilo ko, i oni koji više nisu sa nama? NM: definitivno John Lennon.  

Bez kog proizvoda ne možeš da zamisliš odmor na izolovanom, egzotičnom ostrvu: Samo jedan? Pa najpre kremu za sunčanje.

Kada bismo zavirili u tvoju torbu, šta bismo tamo našli? NM: Uf, previše! Ali uvek bočicu vode, makeup za dnevnu šminku i balzam za usne.

Omiljena aplikacija: Snapchat! Zaražena sam!

Ukoliko bi morala da nosiš samo jednu boju ruža, koja bi to bila? NM: Mauve Pink

Omiljen dizajner: Maison Valentino za haljine. One su toliko delikatne i ženstvene, u njima se svaka žena oseća kao princeza!

Omiljena beauty ikona: Jacqueline Kennedy Onassis. Ona je otelotvorenje skromnosti, stila i intelekta, i naravno moja majka.

Koje filtere na Instagramu najviše koristiš: Trudim se da ne koristim nijedan, ali ako i koristim onda su to Valencia i Hudson.

Koga pratiš na Instagramu: @Stonefoxmag, @Habitualfeels, i @Purienne_  za inspiraciju, i @Frenchwords jer toliko volim taj jezik pa se pravim da ću ga naučiti putem ove mreže!

Štikle ili ravna obuća? NM: Štikle su zabavne, ali ja ipak preferiram ravnu obuću poput mokasina, baletanki i oksfordica.

5 ključnih komada u tvom garderoberu: Kožna jakna, zvoncare, nude salonke, bela majica i kaput, dužine do poda.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija