Nezaboravna junakinja megapopularne serije Sex and the City, Carrie Bradshaw koja nas je zabavljala tokom protekle decenije, i dalje predstavlja nezaboravnu ikonu stila.

Pa kako i ne bi, jer je Carrie tokom šest sezona šetala fantastične odevne kombinacije, kao i luksuzne komade koje potpisuju najpoznatije modne kuće? 

Upravo zato s vremena na vreme, svetski mediji nam predstavljaju dame koje poseduju autentičan stil, koji neodoljivo podseća na stil Carrie te ih upoređuju sa glavnom junakinjom serije.

Nakon Deene Abdulaziz Al-Saud, najmodernije žene Saudijske Arabije koja dokazano šeta fantastične outfite u stilu poznate novinarke iz serije, odjednom svi su počeli da pišu o poznatoj italijanskoj blogerki koja, po pisanju stranih medija, ima gotovo identičan stil kao Carrie.

Reč je o Chiari Ferragni, dami koja je već poznata u širim modnim krugovima upravo po tome što hrabro miksuje odevne komade, i pretvara ih u efektne stajlinge, koji uvek privlaće pažnju!

Baš kao što nas je Carrie oduvek iznenađivala svojim lookom, Chiara na identičan način šeta mix and match odevne kombinacije, koje uvek iznese na pravi način.

U nastavku vam predstavljamo njene najbolje outfite, kao i sličnosti između stila Carrie i Chiare...

Carrie se nikada nije plašila boja, niti statement odevnih komada. Upravo ova odevna kombinacija lepe Italijanke govori i jedno i drugo. 

Složićete se sa nama da bi Carrie ponela identične ove čizme, u tamno plavoj boji. A možemo i da naslutimo da bi ih hrabro uklopila sa ovom klasičnom haljinom od čipke- baš kao Chiara.

Sećate li se epizode kada je Carrie radila u Vogue magazinu? Ovaj outfit kao da je proizišao iz te ere.

Carrie je, kao Chiara, uvek jedan korak ispred trendova. U ovom slučaju Chiara je ponela sako koji podseća na žaket, kao i atraktivne čizmice od pliša!

Glavna junakinja serije Sex and the City ne samo da je ekspirimentisala stilom, već šminkom i frizurom... baš kao italijanska blogerka Chiara. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/