Kao što smo u velikoj meri opsednuti londonskom street style modom, francuskim šikom kao i outfitima IT devojaka sa prostora Skandinavije, tako uvek želimo da vidimo šta se događa u Australiji. 

Na ovom podneblju se nalazi i veliki broj blogerki, koje u korak prate sve aktuelnosti na svetskoj modnoj sceni, a jedna od najinspirativnijih dama koja je sve češće zastupljena u medijima je Carmen Hamilton sa bloga Chronicles of Her.

Carmen Hamilton je bez sumnje jedna od najpoznatijih australijskih modnih blogerki. Rođena u Sidneju, ona je blog pokrenula 2011. godine tokom studija na fakulteta, a glavna ideja je bila da stvori mesto na kome bi prezentovala svoj lični stil.

Kao i mnoge druge fashion dame, ona je provela dosta vremena u pretraživanju popularnih modnih blogova, a kako navodi, oni jesu bili inspirativni, ali ne i dovoljno produktivni. Tada je rešila da lansira svoj lični blog, i da uplovi u svet mode.

Carmen je priznala da je ušla u blogovanje na krajnje spontan način, bez ikakve strategije koja je obično potrebna za uspeh bloga, te se i ona sama zadivljuje zbog činjenice da je stvorila Chronicles of Her, blog koji joj je omogućio profitabilan posao. Zahvaljujući popularnosti bloga, ona je dobila posao saradnika za australijski Vogue magazin, gde ona deli razne modne savete.

Carmen zaista ima jedinstveni modni stil, koji je pravo oličenje minimalizma, te zastupa teoriju manje je više. Kežual i monromatski, njeni outfiti se ističu besprekornim krojevima, bogatim tkaninama i teksturama. Ona odlično poznaje sebe, i čak kada se modni stilovi menjaju tokom vremena, sigurni smo da će ova dama ostati dosledna i verna sebi.

Australijaska blogerka odiše jednostavnošću i na sjajan način suprotstavlja muške i ženske modne stilove. Prema Carmen, haljina bi uvek trebala da se nosi sa parom patika, kako bi se postigla ravnoteža između šik i kežual looka. Odeća napravljena za život! 

Na sledećoj strani pogledajte najbolje outfite australijske modne blogerke....

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/