Kada treba da se obučemo za ove veoma hladne dane, priroret je da izaberemo odevne kombinacije koje će biti tople i udobne.

To najbolje znaju osobe koje veći deo dana provode krećući se na ulicama grada, obavljajujući sve obaveze koje posao zadaje. 

I dok je toplota glavni kriterijum po kome stilizujemo svoje outfite, moramo da priznamo da nam je posebno važna estetika a zahvaljujući trendu slojevitosti, moguće je postići veoma moderan look, koji će vas pri tome grejati. 

Kako bismo vam pokazali najbolje ideje sezone, rešili smo da vam predstavimo poslednje stajlinge koje su prošetale modne blogerke.

Srećom, perjane puffer jakne trenutno su veliki trend, te predstavljaju idealan komad koji će vam pružati udobnost i osećaj topline, a vi ćete izgledati veoma šik. Uparite je sa omiljenim džemperom (poželjno je da ima zanimljiv print), farmericama i praktičnim aksesoarima, kao što su kapa i čizme. 

Foto: Natalie Off Duty

Potreban vam je sofisticiran, a topao look? Pratite uputstva Aimee, te obucite bundu od krzna i zvoncare od teksasa. Naravno, dobre čizme treba da budu osnova vašeg stajlinga.

Foto: Song of Style

Trendi jakne od antilopa ne samo da izgledaju neverovatno stajliš, već su idealne za veoma hladne dane, posebno ako ih iskombinujete sa efektnim džemperom, jeansom i kratkim čizmicama. 

Foto: Pandora Sykes

Ako želite da postignete dobar off duty stil ove zime, posegnite za pufnastom jaknom od perja, duksericom, statement farmericama i patikama. 

Foto: The Fashion Eaters

Blogerka Tine Andrea nam dokazuje da je moguće imati dobar poslovni stil, uprkos niskim temperaturama. Preko pantalona i košulje, obucite dugački i topao džemper, a što se tiče obuće to mogu biti bilo koje tople čizme. Naš savet su kaubojke koje poseduju elegantnu siluetu.

Foto: The Fashion Eaters

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/