Zimski period zahteva nešto veću posvećenost stilizaciji, jer za razliku od leta, u ovom periodu smo često ograničeni na iste odevne komade- koje stalno ponavljamo. 

Džemperi, kaputi i šalovi, zajedno sa sumornom paletom boja često ne izgledaju baš sjajno niti dovoljno moćno, kako bismo mi želeli...

Samim tim može se desiti da upadnemo u rutinu, ili jednostavno naše ideje presuše zbog čega možemo uhvatiti sebe kako nosimo jednoobrazne modne kombinacije.

Ipak, kako savetuju modne blogerke, postoje određeni komadi koji mogu da razbiju monotoniju u looku i osveža ga. Ali i oni koji će odavati sliku skupocenog izgleda. 

Tako su nam one izdvojile 5 zimskih outfita koji uvek izgledaju skupoceno:

XXL blejzer + pantalone

Blejzer spada u one moćne komade koji mogu da nagrade apsolutno svaki look. Bilo da ga nosite sa pantalonama, denim zvoncarama ili haljinama, uvek ga možete ovlaš prebaciti preko ramena i izgledaćete sjajno.

5 zimskih outfita koji uvek izgledaju skupoceno

Foto: Blame it on Fashion

All white kombinacija + efektne čizme u neutralnoj camel boji

Bilo da nosite Topshop ili Balenciagu, bela boja u vidu zimskog outfita uvek izgleda veoma skupoceno. Naravno, uvek dodajte neki komad u drugoj boji, bilo da je to braon, siva ili crna.

Foto: Dansvogue

Kožna jakna sa krznom + denim kilote + metalik čizmice

Od svih modela jakni koje možete da posedujete u garderoberu, budite sigurni da će kožna sa krznom nadograditi gotovo sve vaše odevne kombinacije. Osim toga, ona će vas dobro ugrejati. Naš savet je da je tokom zime kombinujete sa denim kilotama. 

Foto: Dansvogue

Kombinezon + rolka

Kombinezon možete nositi i tokom zime, tako što ćete ispod njega poneti debelu rolku. Osim što ćete se osetati prijatno, budite sigurni da ćete izgledati veoma moderno. 

Foto: Always Judging

Kaput sa kaišom + kratke, statement čizmice

Kaput kamel boje sa tankim kožnim kaišom oko struka? Zaista ne postoji ništa seksepilnije, a što je najbolje ovaj komad možete nositi u svim dnevnim i večernjim prilikama. Uz njega uklapajte šta vam je po volji, a posebno obratite pažnju na aksesoare, kao što su atraktivne kratke čizme i torba od krzna. 

Foto: Song of Style

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/