Manekenka Gigi Hadid poseduje veliko modno znanje koje nam redovno pokazuje na ulicama svetskih metropola.

Ona na odličan način kombinuje različite stilove, a pravi je master u nadograđivanju sportskog stila, kombinovanju kežual i chic komada, kao i biranju najboljih trendova. 

Ipak, ono što ste sigurno primetili je da ova dama retko ponavlja komade, što nas nimalo ne čudi s obzirom da poseduje zavidnu kolekciju dizajnerskih kreacija i krpice iz high street radnji.  

Ali kada je reč o jeansu, baš kao i većina dama, Gigi svake sezone pronađe svoj omiljeni par koji nosi iznova i iznova. 

Iako je prošlo samo mesec dana od kako smo ušli u novu godinu, manekenka je već izabrala svoj novi favorit.  Reč je o izbeljenim farmericama koje potpisuje Sandro Paris, a posebno su interesantne zbog neporubljene ivice i ukrasnih štepova.

Nova zvezda modeling scene ih je nosila u različitim vidovima- kombinujući ih sa zlatnim gliter kratkim čizmicama, color-block krznenim komadima i patikama.

Poslednji look se odnosi na isti džins, koji je Gigi sada nosila na veoma ležeran način, i to tako što ga je iskombinovala sa belom majicom, vunenim kaputom do poda i mokasinama bez pete. Savršen off duty look!

Za dan, Gigi je na sličan način iskombinovala jeans sa drap bundicom i fantastičnim gliter čizmicama. 

Još jedan kežual look, manekenka nam je predstavila na ulicama Los Anđelesa, a reč je o neobičnom spoju njenih omiljenih svetlih farmerica, basic bele majice, color-block kaputa i patika. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/