U prestonici Francuske održana je pre nekoliko dana 42. po redu Cezar ceremonija nagrada, koja je pandan nešto prestižnijoj britanskoj Bafti i čuvenom, američkom Oskaru. Na pomenutoj večeri George Clooney je primio počasnu nagradu Cezar za doprinos filmskoj industriji.

Ipak, mnogo više pažnje privukao je njegov govor u kome je pominjao aktuelnog američkog predsednika, ali i njegova supruga Amal, koju su paparaci praktično opsedali. Da će do ovakve situacije doći bilo nam je jasno već prve večeri na samoj ceremoniji, kada je buduća majka na crvenom tepihu zasijala u predivnoj koktelj haljini.

Pogledajte na sledećoj stranici 3 top izdanja koja je prošetala Amal tokom boravka u Parizu ...

PageBreak

Buduća mama samo dan pre dodele Cezar nagrada je blistala u damskom all white izdanju sa crnim detaljima, tako šik i tako french!

Komplet - haljinicu A kroja i kaput, Amal je uparila sa crnim čarapama i plitkim čizmica na platformu, u burgundi boji. Ovaj monohromatski komplet u stilu holivudskog glamura 60-ih, dolazi iz radionice William Vintage.

Nešto kasnije tokom večere, lepe advokatica zapažena je u mini zimskoj haljini cvetnog printa sa krznenim detaljima u crnoj boji. U pitanju je model koji potpisuje Giambattista Valli, a Amal ga je kombinovala sa neutralnim crnim aksesoarima.

Tašnica, čarape i fantastične čizmice sa kaišičima odlično su dopunile ovo večernje izdanje.

Kosa je kao i uvek puštena i blago uvijena, a neutralan make-up u vidu blagog rumenila i ruža u boji mesa, dodatno je istakao njenu prirodnu lepotu.

Sledećeg dana, par se uputio ka železničkoj stanici i vozu za London.

Naravno paparaci su zabeležili svaki njihov korak, a to podrazumeva još jedno odlilčno izdanje buduće mame koja čeka blizance (a sudeći po nekim nekim procurelim informacijama, u pitanju su dečak i devojčica).

Vuneni trenč kaput sa printom, hajinica cvetog dezena i kožne čizme iznad kolena, stajling koji definitivno ne bi mogao da iznese svako ili bi u najmanju ruku u njemu izgledao smešno, ali ne i Amal Clooney. Vešto je uparila zagasite zimske tonove i kožne aksesoare u crnoj boji - čizme i torbu.

Tu su naravno i tamne sunčane naočare, kao neizostavni deo većine njenih outfita i tek primetan nakit i make-up.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/