Bliži se 4. jul (Dan nezavisnosti), bitan praznik u Americi, kada je skoro sve od ulica preko domova, do trpeza i odeće obeleženo bojama zastave Sjedinjenih Američih Država. Na fashion polju u izvođenju prve dame Amerike pripreme su već počele.

Ne, nije se ogrnula zastavom, naprotiv - napravila je classy izbor u subotu prilikom kratke posete Trump national golf clubu u Nju Džerziju i tako, otvorila modnu prazničnu sezonu baš kako ona zna - odmereno i sa stilom.  

Naime, za ovu priliku Melania je belu košulju uvukla u usku, karo crveno-belu Altuzarra suknju. Isticanje vitke figure je pojačano njenim omiljeni aksesoarom Christian Louboutin salonkama, samo što su ovog puta bile bele u pitanju. 

Kako nas je gospođa Trump ovog puta iznenadila?

Bitna državna proslava je na vidiku i brineta se opredelila se gingham dezen koji je bio klasični motiv domaćica 50-ih godina 20. veka u Americi. Omaž prazniku koji je viđen iz ugla predsednikove žene, vrlo zanimljivo. 

Poštovanje istorije i tradicije uz savremeni dodatak kao što su oversize naočare, pokazala je kako mix modernog i starog ako se upari na pravi način nikad ne izlazi i mode! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/