Iznova i iznova učimo od Olivia kako bi trebalo da se ponašamo u skladu sa događajem koji posećujemo! Nakon greške koju je napravila na reviji Giambatiste Vallia, američka IT devojka je došla juče na Schiaparelli show i sve nas impresionirala zabavnom kombinacijom.

Ako već idete na revije, po nepisanim pravilima, podrazumeva se da nosite odeću dizajnera čiji show posećujete. Lepoj brineti su ovi propisi perfektno jasni i ponela je izgled koji potiče upravo iz ove modne kuće!

Zanimljiv, maštovit i po malo detinjast - upravo ono što Schiaparelli brend reprezentuje. 

Kako joj je ovog puta pošlo za rukom?

Zabavna, bela, mini haljina sa veeeelikom V izrezom i  sa srcem nas je uputila na nadrealističku Schiaparelli estetiku, a udružena sa krem blejzerom dala je kompletnom izdanju chic momenat! To je ono što nam treba u Parizu - hrabar miks starog i novog. Tu su i šuljalice - bele cipele sa crnom mašnom koje su posebno istakle nadrealan momenat celog izgleda. 

Bivša zvezda serije The City se opredelila za pismo torbu od zmijske kože, a naočare i puštena kosa govore o letnjoj opuštenosti i sigurnosti u ovaj izbor. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/