Još jedan Paris Couture Week okupio je creme de la creme ne samo modnih kuća, već i street style zvezda koje su pohrlile u francusku prestonicu da vide najnovije kolekcije Diora, Elie Saaba, Valentina, Chanela i ostalih mađioničara visoke mode.

Top momenti Fashion Weeka? Najnovija kolekcija Diora koja se podudarila sa otvaranjem spektakularne izložbe u Musée des Arts Décoratifs, pojavljivanje Naomi Campbell na reviji Azzeidne Alaije i vest da modnu kuću Lanvin napušta Bouchra Jarrar.

Mi smo s jednakom pažnjom pratili i dešavanja van pista, posebno uvek atraktivan street style u kom je briljirala Olivia Palermo, načinivši samo jednu greškicu koju smo joj oprostili, jer ipak je ona Olivia The Magnificent.

U pitanju je kombinacija koju je Palermo obukla na reviji Giambattiste Vallia kada se opredelila za bajkovitu mini haljinu u boji slonovače sa rukavima od tila, jednu nežnu modna tvorevima koja slatkoj brineti stoji savršeno. Ono što nas je ipak šokiralo je izbor cipela - grube, crne oksfordice koje su uništile kompletan look. 

Ostatak je bio besprekoran, čista 10. Posebno se to odnosi na izdanja sa revija Else Schiaparelli i Elie Saaba. 

Pogledajte u nastavku četiri top izdanja Olivie Palermo sa PFW:

Olivia na reviji Valentina

Olivia na reviji Else Schiaparelli

Olivia na reviji Diora

Olivia na reviji Elie Saaba

Olivia na reviji Giambattiste Valli

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/