Look 1:  Uz pantalone sa šljokicama i bajker čizme

Početak leta idealan je trenutak za investiciju u autentičan trendi komad. Neka vam moto shoppinga bude - što dramatičnije, to bolje. Karneri, produženi rukavi, asimetrija? Alexandre Vauthier top na jedno rame upravo je taj statment model koji predstavlja abdejtovanu verziju klasičnog stila sa dozom femme fatal utiska. Uparen sa pantalonama sa šljokicama dubokog struka i bajkerkama, ovaj stajling je Rock n’ Roll chic novih generacija. 

Top: Alexandre Vauthier / Pantalone: Saint Laurent / Čizme: Maje / Šešir: Maison Michel / Minđuše: Nadine Ghosn

Look 2:  Uz teksas šorts

Posle utvrđenog pravila da su dramatični rukavi cool način da se prigrle novi trendovi, evo još jedno fashion trika sa piste. Upečatljive čarape uz sandale! Šokantni miks koji je uvek diskutabilan, ali po Carrie Bradshaw (Sex and the City) ultimativnom lideru ekscentričnih stajlinga, opet je vreme da se prigrli ovaj čudan spoj. Demna Gvasalia je za Balenciagu kreirao moj omiljeni par čarapa koje sa (ne)modnom logikom treba spojiti uz teksas šorts.

Top: Alexandre Vauthier / Šorts: Levi’s / Cipele: Gucci / Čarape: Balenciaga / Naočare: Ray Ban / Glosa: NO RULES 

Priredila: Ana Ostojić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/