Nakon što se prošle godine našla na većini lista najgore odevenih sa 74. dodele Globusa, Sarah je očito odlučila da joj se sviđa pripadnost te grupe, pa se i ove godine potrudila da je umesto u "best dressed" vidimo u "worst dressed".

Dama koja važi za jednu od najbolje odevenih tv zvezda, ženu koje je uspela stilski bar da oživi svoj alter ego te nas povremeno podseti na fenomenalne Carrie Bradshaw momente, već neko vreme kao da ne želi da nam priredi veličanstvena red carpet izdanja.

To se posebno odnosi na zvanična pojavljivanja.

Prošle godine njena bela balska haljina Vere Wang, tačnije venčanica naišla je na vrlo oprečne reakcije. Dok je većina pozdravila njenu želju da odskoči i izabere nesvakidašnji look, mnogi su se ipak složili da je Carrie samo izabrala dobru "caku" ali da je mogla daleko bolje da odabere i u sferi venčanica, te da je s ovom malo zalutala.  

Ali ako je ta bela kreacija i bila 50/50, ova definitivno nije.

SJP je na ovogodišnjoj dodeli izgledala ispijeno, staro i nekako beživotno. Tome nije samo doprinela Dolce i Gabbana kreacija koja je nekako izgledala za broj veća na glumici, već i užasna šminka zbog koje su mnogi prokomentarisali da diva izgleda kao "stariji ruski bokser koji je propao", "bugarska pevačica na izmaku života" ili kao "ženska verzija Džokera". 

Sarah je uspela lošom šminkom koju već duži period forsira a koja istakne sve njene diskutabilne strane lica poput povećeg nosa još više da naglasi. Oči su izgledale poput dva crna procepa, dok je kompletan ten bio kao spaljen pa naknadno napuderisan. 

Čak i njena prelepa talasasta ombre kosa nije uspela da zvezdu serije "Sex and the city" spasi da se ne nađe na listi najgore odevenih. Izvini Carrie, ali ovoga puta jedva trojčica.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/